Fiyat komedi :)
- 1
- 2
Bunlar kafayı yemişşş.1300 tl ben o fiyata giderim gtx295 alırım +üstünede 550Wattlık güç kaynağı alrım.
E yani çok merak ettim acaba mantıklı bir açıklaması varmı sitenin veya kartın bilmediğimiz gizemli büyülü bi yanımı var :)
ahmet 'bu sısteme yorum yapın ' konumdakı son sorumu sende yorumlarmısın ?
zayedben kartın parasıyla ubisoftu satın alırımO da bişey mi? Ben microsoftu satın alırım
14081408O da bişey mi? Ben microsoftu satın alırımoda bıseymı? ben sharon stone u satın alırım.
yusuf321ahmet 'bu sısteme yorum yapın ' konumdakı son sorumu sende yorumlarmısın ?
ahmet abi wındows 7 temalı demısın ılk kez gordum verdıgın lınk sayesınde wındows 7 temasını gercekten dandik bisey.. bole berbat bı tema gormedım. :D
sen hele bi yükle gör o zaman nasılmış olmadı temayı değiştirirsin bir sürü tema var, bir arkadaşa verdim kurdu ve uçuyor diyor resmen bende deneyeceğim yakında.
tamam bende denıcem bakalım nolcak.deneyınce haber ederım sana. yav okadar ugrastım bugun bılgısayarımı eskı halıne getırmek ıcın butun dosyalarım tekrar gıdıcek lanet olsun ya kahretsın
elaziglibide indirimdeymiş.Evet ya normal fiyatını merak ettim şimdi
681 mılyon transıstor varmıs ondan olabılırmı? :)
arkadaşlar bu kart 384 bit ve DDR3 oldugu için bu kadar pahalı.şuan kullandıgımız sistemler ddr2.
sahinyildizarkadaşlar bu kart 384 bit ve DDR3 oldugu için bu kadar pahalı.şuan kullandıgımız sistemler ddr2.ben sana bı daha kafayı cekme demedımmı?
halıne bak..
O karta o parayı vericegine ondan kat kat performanslı kartlar var hemde daha uygun fiyata neden böyle bişey yapmışlar anlamadım.
Bunlar avcılar arkadaşlar. Böyle internet üzerinden şuursuzca alış veriş yapan insanları tokatlamak için güzel tezgahlar.
Saf insan siteye girer, parası boldur. Vay canına, pahalı, renkli fln kutusu var, bir sürü özellik yazıyor kesin güzeldir der alır.
Küçük bir espri iğneleyeyim:
MacBook almak gibi birşey :p Uzaktan görünüşü para ediyor onun. Mosmor, Estetik, janjanlı fln?
bu ekran kartı baska bır sıtede baktım orda 1 mılyardı.
burda verılen lınkte ıse 1.400
yuh lan o fiyat ne öyle üstüne az daha ekler araba satın alırım :D
- 1
- 2