İyi gunler arkadaslar bende 2 gb kıngston flash bellek var , 6 aydır kullanıyordum fakat hiç boyle sorunla karsılasmadım flashı pclere takınca pc den uzun uzun dıt sesi gelıo ve donuyor bunun nedeni nedir sizce?
Çözümü yokmudur ?
Not: flashı 2 bilgisayarda denedım ve aynı sorunla karsılastım .
Flas Bellekte Dıt Sorunu ?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
119 mesaj
Son Düzenleme: brc17 ~ 13 Ekim 2009 15:44
OP Yıllanmış Üye
119 mesaj
OP Yıllanmış Üye
119 mesaj
evet sadece ses geliyor hata mesajı yok .Hayır kullanamıyorum.
Yıllanmış Üye
107 mesaj
Geçen sabah cebimde unuttuğum 4GB Toshiba marka flash belleğim pantolonumla beraber yıkandı. Biraz dış aksamı ıslaktı güneşe koyup kuruttum, kısa devre yapar diye kendi pc me takmadan bir internet kafeye gidip flash belleğimi orada denedim çalışıyor. Demekki içine su işlememiş içindeki dosyalarım gitti diye çok üzülmüştüm Tosiba flash bellek çatır, çatır çalışıyor. Test edildi onaylandı:)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
Geçen sabah cebimde unuttuğum 4GB Toshiba marka flash belleğim pantolonumla beraber yıkandı. Biraz dış aksamı ıslaktı güneşe koyup kuruttum, kısa devre yapar diye kendi pc me takmadan bir internet kafeye gidip flash belleğimi orada denedim çalışıyor. Demekki içine su işlememiş içindeki dosyalarım gitti diye çok üzülmüştüm Tosiba flash bellek çatır, çatır çalışıyor. Test edildi onaylandı:)
ben sırf denemek için içindeki kartı çıkartıp suya atıp sonra silip denemiştim.(çok mu zalimim bu konuda) Islansa da çalışan nadir donanımlardandır flsah diskler