Arkadaşlar Flash belleğimi PC'ye takınca PC kilitleniyor, hiçbir işlem yapılamıyor. PC'yi güvenli modda başlatsamda aynısı oluyor. Büyük bir ihtimalle virüs var. Flash belleğimi nasıl kurtarabilirim.
Flash belleği PC'ye takınca PC kilitleniyor
combofix'i daha önceleri kullanmıştım , onu biliyorum. Ancak combofixi Flash belleğime atıp orada çalıştırmam gerekiyor, yada C:\ sürücüsüne atıp orada çalıştırmalıyım. Burada sorun Flash belleği tarattırmak için
a: combofixin flash bellekte olması gerekiyor.
b: flash belleği PC'ye takınca PC kilitleniyor, hiçbir işlem yapamıyorum.
6-7 PC'de denedim bütün PC'lerde aynı sorun var. Sorun Flash belleğimde.
Belleğimde 2 tane önemli belge vardı, kurtarmam lazım, lütfen yardım...
windows kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Yukarıda anlattığım gibi 6-7 PC'de aynı sorunla karşılaşıyorum.
Merhabalar;
Arkadaşım hemen hemen aynı sorun 3-4 gündür benim başımda.Sorunu formatsı çözdüysen bana yardımcı olabilirmisin?Benim sorunumda;
https://www.chip.com.tr/forum/usb ... eniyor_t132052.html
linkinde.Yardımlarını beklerim.İnş. sorunu çözmüşündür..
aynı soruna yakın bir sorunla aylarca ugrastım p.c de degistirmedigim parca denemedigim isletim sistemi kalmadı (linux,parduk ve hatta slax ) dahil.. en sonunda sorunun güç dagılımı ile ilgili oldugu kanaatine vardım ve p.c min güc kaynagını degistirdim.. Evet sorunum çözüldü.. eski güc kaynagım 5-6 yıllık falandı.. yeni olanlardada boyle sorunlar olabiliyor..
ama senin yazdıgına göre diger 6-7 makinanada aynı sorunu veriyor... onun icin bisey diyemem ama ben sorunumu dedigim sekilde cözdüm.... yeni bir power supply ile.