Flash belleği takıp açmak istediğimde aşağıdaki link teki gibi bi uyarı geliyor.Belleğin içinde önemli dosyalarım var lütfen nasıl düzeltebilirim bilgisi olan esirgemesin lütfen dosyalar çok önemli!!!!
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/29/7581.jpg
Hiçbir sorun yokken pc ye bi taktım böyle bi sorun lütfen yardım !!!!
Flash Bellek İçine Girilmiyor Lütfen Yardım !!!
biçimlendirmekten başka çare yok diye biliorum ama :(
en iyisi internet cafede fln başka bi pc de dene açılırsa yedekle dosyalarını sonra flash ı biçimlendirirsin :)
Belleğe sağ tıklayın. Özelliklere girin. Dosya sistemi kısmında ne yazdığını söyler misiniz?
Bu arada Başlat / Çalıştır / cmd yazıp enterlayın.Açılann DOS ekranında chkdsk/r g: yazın enterlayın.
dosya sistemi kısmında RAW yazıyor dostum dediğinide şimdi yapcam
Belleğin içinde hangi uzantıda dosyalar var? Örneğin: .mp3, .jpg, .doc vs.
her tür var mp3 jpg freekays dediklerini yapacağım
cin mali flash disklerde oluyo bu cou zaman. iki gunde yaniyo chip. kurtarmak icin nasadan filan destek alman lazim
gerci raw diyosa yanmamis da olabilir.
Disk Knight sorunu da olabilir;küçük ama flash disk'leri felç eden bir aygıt hatasıdır.
Eğer hârici belleğini hâlâ biçimlendirmediysen ya da biçimlendirmişsen bile üzerine yeni baştan dosyalar yüklememişsen dosyalarının (sanırım) tamâmını kurtarabilirsin. Dosyalarını kurtarabilmek için lâzım olan yazılım : "Recuva"
Hârici belleğini biçimlendirdikten sonra üzerine tekrar dosyalar aktarmış bile olsan, hiç olmazsa o ulaşamadığın dosyaların bir bölümüne bu yazılım vâsıtasiyle ulaşabilirsin...