bilgisayarım-F sürücüsü ndn flash belleği açmaya çalıştım açamadım "f:\uygulaması win 32 modunda çalıştırılamaz" uyarısı geliyor.ne demek arkadaşlar?usb girişine takınca ekrana gelen pencereden "dosyayı aç"ı seçtim açıldı.flash bellekde virüs vardı karantinaya aldım şuan içindeki dosyaları(şarkı indirmiştim)açabiliyorm ve şarkı dinleyebiliyorum(daha öncede virüs bulaşmıştı ve dosyalar açılmamıştı),avast ile tarattım sorun yok.sorun olmadına nasıl emin olabilirim biçimlendirme yapmalımıyım(ama silmekde istemiyrm ve şuan şarkıları dinleyebiliyrm).içeriği pc me atayımmı?yardım edin lütfen..
flash bellek
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
111 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj
VİRÜS OLDUGU İÇİN ÖYLE YAPMIP AVAST NEKADAR SAGLIKLIDIR TARTIŞILIR SAG TIKLAYIP ARAŞTIR DEDİGİNDE DE AÇILIR BENCEDE YEDEKLERİNİ ALIP FORMATLA
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
111 mesaj
sağ tıkladım araştır dedim ama yine aynı ileti "f:\uygulaması win 32 modunda çalıştırılamaz"çıktı.ne yapayım?yedekleme yapmak için;usb girişine tekrar takıp gelen iletiden "dosyaları görüntülemek için klasörü aç"ile açmamda sakınca varmı,virüs pc ye zarar verirmi?(ilk açtığımda böyle açmıştım)