Flash Çalışmalarımız
- 1
- 2
vay canına yok mu arkadaslar flashcılar aramızda ?
Basit Bir hesap makinası :)
Web Kameranız İle sitenizde yayın yapın ;)
Artık Basit HTML sayfalarını bu flash HTML editoru sayesinde yapabilirsiniz.
Turkcelestirme ve kaynak kodları bana aittir.
Koca chipte tek flashcımı war:D
O da güzel
Bilmiyorum Ama Sanırım OyLe.
ASP ve PHP Scriptler Aracılığı ile Mail Gönderme (tabiki flash ile)
XML Dosyası Aracılığı İle Foto Slayt
benim çalışmam yok ama bi site biliyorum
belki faydası olur çalışmalarını geliştirme adına.(kötü demiyorum yanlış anlaşılmasn)
erenet.net
kötü desende farketmez :) Bunlar sadece basit uygulamalar. İhtiyaca gore :)
süpersin hocam Flash dosyaların birer harıka Çok güzel ve değerli paylaşım için teşekürler selammetle :)
merhaba hocam bi şey sormak istiyorum
flash bilgim fazla değil sadece hazır flash siteler üzerinden değişiklik yapıp yayımlayabiliyorum fakat flash sitede asp kodları çalıştıramıyorum, mesela bir ziyaretçi defterini flash sayfasında açabilirmiyim? link vererek başka sayfada açabiliyorum fakat ben flash sayfasına gömmek istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
gerçekten süperler helal olsun bunları hangi programla yapıyorsun ?
program ismini mail olarak atarmısın en kısa surede simdiden tskler !
tebrikler bektash biz bunu nasıl öğrenebiliriz biraz anlatırmısın rica etsek :)
flash mx te kullanabilirsiniz. preLoader icin Asset Mover yada Sothink Glanda ile pratik flashlar olusturabilirsiniz . Baslangıc icin bunlar Benimkilerse Action Script tabanlı oldukları icin bilmeyenlerin baslaması biraz güc ama zor degil.
Slm üstad öncelik'le bayramını kutlarım ben bir site yapacağım ama bu konuda hemen hemen hiç bilgim yok diyebilirim bana bu konuda yardımcı olabilirmisin
İntroyu gelistirebilirsin. Guzel olmus ama icerik biraz daha dinamik olabilir. Daha genis dusunursen benim daha iyisini yapacagından süphem olmaz :)
gerçekten hepsi güzel bende öğrenmeyi istiyorum ama fırsatım hiç olmuyor ya. ellerine sağlık kardeş.
tebrik ederim hesap makinasını güzel yapmışsın:d güle güle kullan
AdRaMiTisanırım siteni yalnış yapmışşın ben giremedim şöle yazıyo::) Hmm gerçekten güzel çalışmalar.Bende hani televizyonda filmlerin kamera arkaları olur ya Şu kacık neşem birazda olsa yerine gelsin diye flash çalışırkene yaptığım anormal hatalardan birini yayınlamak istedim.. İlk gördüğümde ben bile koptum Arada sırada chip'in vermiş olduğu eğitim videoları ile çalışıyorum..
Bu hatalı yaptığım çalışmam :)
Buda introm.
www.halileskici.com
http://halileskici.com/Özür dileriz, sitemizi ancak Internet Explorer ile ziyaret edebilirsinizbunu niye yaptın anlamadım Internet Explorer in açıklarını kullanarak trojan, virüs, spy, vs. bulaştırmayamı uğraşıyon
Son Düzenleme: Mustafa Can ~ 09 Şubat 2009 00:03
Merhaba,
Flash xml web sitesi var elimde. bunu düzenlemek istediysem de olmadı.bu dosyaları nasıl açacağım? xml dosyalarını fla mı yapmak gerek?nasıl?
bektashFlash Calısmalarınız varsa buraya ekleyebilirsiniz arkadaslar ;)wayy canına meşhurrrrr berk tokay sen misin??Benden 1Tane ;)
Tıklayın
- 1
- 2