Sahnede ayrı katmanlarda oluşturulmuş 4 sesli buton arasında gezinirken bir butonu geçtiğim halde ses bitene kadar çalmaya devam ediyor. böylece diğer butonun sesiyle çakışma başlıyor. Benim istediğim her bir butona ait sesin mouse kendisini terk edince kesilmesi.
[YAZILIM] Flash CS5 te çakışan buton sesleri
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj
Bu sorunun kabul edilmiş çözümüne hemen ulaşmak için tıklayın
Son Düzenleme: HPQ-User ~ 08 Ekim 2012 04:36
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 113
864 mesaj
bunun için butonun sesini üstteki layer'a değil...butona çift tıkladığında açılan down-over falan fistan layerlarından over'a atmam gerekiyor.. işte o zaman mouse ile üstüne geldiğinde ses verir mouse çekince ses kesilir...
Yıllanmış Üye
864 mesaj
bir dakikalık buton sesimi olur yaww :D
over bölümüne
stopAllSounds(); komutunu ekleyip deneyebilirsin mouse'u butonun üstünde çektiğinde bütün seslerin susması gerekir...
Yıllanmış Üye
864 mesaj
kod yazmak istediğin layer'ı seçip F9 tuşuna basınca action penceresi açılacaktır...yazılmama gibi bir durum olması mümkün değil...tabii layer kilitli falan değilse...
Yıllanmış Üye
864 mesaj
fla çalışma sayfani bana yollar mısın??
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
247 mesaj
ActionScript 2.0 olarak değiştir işlem tamam
Yıllanmış Üye
864 mesaj
Tabi ki gömail adresim imzamda mevcut..maille gönderebilececeğin kadar küçük bir dosya değilse hotfile gibi bir site üzerinden linkte verebilirsin çalışmayı incelerim düzenleyip geri yollarım...kullandığın ses dosyalarını da yollarsan daha iyi olur...Son Düzenleme: çhip10line ~ 12 Ekim 2012 08:15
mail adresim imzamda mevcut..maille gönderebilececeğin kadar küçük bir dosya değilse hotfile gibi bir site üzerinden linkte verebilirsin çalışmayı incelerim düzenleyip geri yollarım...kullandığın ses dosyalarını da yollarsan daha iyi olur...Klasörü olduğu gibi gönderdim ilginiz için teşekkür ediyorum. buton sesleri temsili, onların yerini çakışma probleminden sonra benim direktiflerim alacak. İşinizi kolaylaştıracaksa ana sahne dışındaki sahneleri kaldırmanızın sakıncası yokSon Düzenleme: mrydl ~ 12 Ekim 2012 14:19