arkadaşlar bügün başıma gelen bir olaydan dolayı neredeyse kafayı yiyeceğim.durum şöyledir. sabah vakti 8 gb lık flash belleğe oyun atarken dosya sisteminin fat32 olduğunu gördüm ve bunu ntfs ye çevirecektim. yanlıslıkla exfat'a tıkladım ve biçimlendirdim. biçimlendirme gayet başarılı oldu. sonra bende atacağım oyun pes 2012 yi flash belleğe gönderdim.hiç yükleniyor süresi göstermeden flash belleğin içine attı. bir sorun olduğunu düşünüp deamon tools a monte ettim. program dosyayı okudu ama açmadı. problem olduğunu anladım. biçimlendirmeye çalıştım ama "Disk Yazma Korumalı" diye hata verdi. oyunu sileyim dedim yine aynı hata içine birşeyler atayım dedim yine aynı hata. tarama yapayım dedim yine aynı hata. öğlenden sonra ise flash belleği yardımcı prgramlarla biçimlendirmeyi denedim ama olmadı kullanığım programlardan hatırladıklarım ;
Hp nin flash format programı;
Flash free
jetflash online recovery
bunun yanında bir kaç program daha var denedğim ama yine aynı. her neyse regeditten kayıt ayarlarıyla oynanayım dedim. internette bir kaç parça bir şey buldum onlarla denedm ama sonuç yine aynı.
sonra dos ekranında biçimlendirme denedim yine aynı Disk yazma korumalı diyor.
bilgisayarda virus olduğunu düşündüğüm için Security essantial ile tarattım ama bir şey çıkmadı. sonra combo fix denedim yine olmadı. usb port değiştirdim. bilgisayarı yeniden başlattım herşeyi yeniden denedim ama olmadı..
en sonunda partition wizard programını kurdum.burada flash belleği biçimlendirdim ama işlemler başarılı uygulandı diyor ama hala flash belleğin durumu aynı. değişen birşey yok son olarak bu programda hata taraması yaptım.sonuç olarak o ekranda bir tane kutucuk hatasız cıktı diğer geri kalan üçbin küsür yer hatalı cıktı.
şimdi.Benim ne yapmam gerekiyor D:D :D