arkadaşlar inanın çok araştırdm chip tede baktım flash belleğime şifre koyacak bi program arıyorm flashım U3 değil. ben bulamadım. portable vault tan başka program var mı? yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
flash disk şifreleme
ole bısı yok baq mantıklı dusun sadece senın pcnde sıfreler cunku oprogram sadece senın pc de yujklu olcak yanı onun ıcın baska pc de denesen olmaz yapanlar bunu dusunmusdur yanı yapacak lanlar o yzden yapmamıslar xD mantıklı degılmı
TrueCrypt öneririm veya Folder Lock
aytunc kardeşim haklısın belki ama o tür programlar ztn usb içineyükleniyo ve usb yi o şekilde şifreliyo. Fakat bir tane öyle programvar o da portable vault diye o da pek işe yaramıyo usb içine yükleniyofakat programı usb içinde açıp istediklerini içine atıyosn şifrekoyuyosn programı usb den kaldırınca hiçbişey sormadan kaldırıyo veherşey doğal olarak uçup gidiyo. işe yarayan varsa diye bu yüzdnsordum. ama yinede sağol. setare kardeşim, folderlock tarzı programlarda bilgisayarayükleniyo fakat usb yi başka bilgisayara taktığında o programın olmasışart oluyo maalesef
hımm portable program arıyorsun anladım. benim harici hdd ile birlikte gelen bir yazılım vardı. usb bellekler için de kullanılıyordu ama adını şimdi çıkaramadım.
iyi bir protable şifreleme yazılımına benim de ihtiyacım olabilir :)
ya bu programlar hikaye adam usb ye hızlı biçimlendirme çektimi ne şifre kalır nede veriler
biçmlendirirse onunda işine yaramaz sanmıyorm öle bşy yapcağını =)