Ben proğram ile uğraşmayı sevmem. Sana birkaç kod vereyim flash diskini içine at.
oda bir proğram gibi ama dosya kilitleme ve tamamen zararsız ve 1KB :) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------cls
@ECHO OFF
title Klasor Kilitleme
if EXIST "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" goto UNLOCK
if NOT EXIST Locker goto MDLOCKER
:CONFIRM
echo Klasoru Kilitlemek İstediginizden Emminmisiniz? (Y/N) (Y=Yes N=No)
set/p "cho=>"
if %cho%==Y goto LOCK
if %cho%==y goto LOCK
if %cho%==n goto END
if %cho%==N goto END
echo Sifre Yanlis Lutfen Tekrar Deneyiniz..
goto CONFIRM
:LOCK
ren Locker "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
attrib +h +s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
echo Klasor Kilitlendi..
goto End
:UNLOCK
echo Klasoru Acmak İcin Lutfen Sifrenizi Giriniz..
set/p "pass=>"
if NOT %pass%==BURAYA SIFRE YAZILACAK goto FAIL
attrib -h -s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
ren "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" Locker
echo Klasor Acildi..
goto End
:FAIL
echo Dogru Sifre. Klasor Acildi..
goto end
:MDLOCKER
md Locker
echo Kilit Klasoru Acildi. Bunun İcinde Belgelerinizi Saklayabilirsiniz..
goto End
:End
-----
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
bunu bir not defterine kopyalayın. Dosyanın uzantısını .bat olarak değiştirin ve proğramı açın program acınca yanında LOCKER diye bir DOSYA açılacak belgelerinizi bunun içinde saklyabilirisniz. Gizli klasör felan değildir.Ben bunu bilmedigimde 2-3 gün uğraşmıştım şifreyi proğramlarla bulana kadar. Benim çok işime yarıyor.
Flashın içine atıyorum klasörüde şifreliyorum klasör kayboluyor sonrada programı kes yapıp D ye kopyaladınmı kuytu bi yere o flashı artık ölsende açaman :) Anca biçimlendirirsin
Dosyanın ortalarında bir yerinde ''BURAYA ŞİFRE YAZILACAK'' yazıyor. Oraya koymak istediğin şifreyi yazacaksın.
Saygılar , İyi geceler.
gizli sistem dosyalarını aç ölmene gerek kalmaz denedim çözmesi çok basit dediğim gibi gizli sistem dosyalarını açmak yeterli bu bat kodları dosyayı gizli sistem dosyasına çeviriyor sadece