sevgili arkadaşlar
TWİNMOS MOBİLE DİSK T4 USB2.0 1 GB LİK FLASH DİSK İM VAR. FAKAT BİŞEY YÜKLEYEMİYORUM.KORUMA HATASI DİYE UYARI VERİYOR. BİÇEMLENMEMİŞ DİYOR, BİÇEMLENDİR DİYİNCE DE YİNE KORUMA HATASI DİYE UYARI VERİYOR. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
sevgili arkadaşlar
TWİNMOS MOBİLE DİSK T4 USB2.0 1 GB LİK FLASH DİSK İM VAR. FAKAT BİŞEY YÜKLEYEMİYORUM.KORUMA HATASI DİYE UYARI VERİYOR. BİÇEMLENMEMİŞ DİYOR, BİÇEMLENDİR DİYİNCE DE YİNE KORUMA HATASI DİYE UYARI VERİYOR. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
arkadaşım ondan bendede var tam bilemiyorum ama yanında onun koruma kilidi var onu açmadıysan aç ve bide bilgisayarına bak usb sürücüleri yüklü olmayabilir bunu anakartın sürücüsünden yükleyebilirsin eğer gene sorun devam ederse bide usb ni kasanın arkasındaki usb çıkışlarıa tak yok gene istediğin sonuçları alamadıysan bu seferde satıcının boğazına dayanmanı öneriyorum kesin sonç verecektir.
aziz kardeş.bir de windows denetim masasındaki yönetim şablonları / hizmetler'den usb ile ilgili hizmetin etkin olup olmadına ve başlamış olup ulmadığına bak.