flash diskim ısındı

HPQ-User
11-04-2009, 01:44   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

moruk sormuş:
16 gb lik falash diskimi bir yıldır sorunsuz kullandım
bugün akşam bilgisayara taktım ve normal olarak lambası yandı fakat bilgisayarımda F sürücüsü olarak açılan diskim bilgisayarımda görülmedi.
beklemeye başladım okusun diye ama bi türlü açıklmadı yani f sürücüsü yok,açılmıyo
faka sora farkettim flash diskimin lambası sönmüş.çıkarıp tekrar takayım dedim ama çıkarmadan önce elimle elledim bayağı fazla ısınmış.
daha önceleri birgün boyunca takılı kaldığı halde böle hiç ısınmamıştı.
fakat bu akaşam taktığımda bir iki dakika içinde ne olduysa oldu ısındı,lamba söndü ve bilgisayarımda F sürücüsü olarak açılması lazımken açılmadı.
başka bilgisyarra taktım aynı, lambası yanmıyor yani aktif değil ve f sürücüsü yok açılmadı.
ne olduğu hakkında aydınlatırsanız sevinirim
şimdiden teşekkür ederim.

not:markasını unuttum,üzerindeki yazıda silindiği için belirtemiyorum üzgünüm.kapasitasi 16 GB

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Diğer
Sistem Özellikleri:
16 gb

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

Kapalı Hesap (79876)
11-04-2009, 03:22   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,252 mesaj

Nereye gömelim Gülümseme

Benimde başıma gelmişti. Sadece ısınıyor ve bilgisayarında tepki yoksa Korkarım artık kullanamayacaksın. Pek umut olmamasına rağmen bir teknik servsie göstermende fayda var.

Donanımı kaldırıp çıkartırsın bundan sonraGülümseme

trinity
12-04-2009, 10:41   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,103 mesaj

yanmış olma olasılığı kuvvetle muhtemel yoksa ısınma normalde olmaz yani oluırda hissedecek kadarolmaz geçmiş olsun