Flash görüntüleyemiyorum

HPQ-User
13-02-2008, 21:24   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

STeReO sormuş:
Merhaba.  Yardımsever arkadaşım bilgisayarımda ki gereksiz programları silme amacıyla program ekle kaldır da temizleme yaptı, arada flash playerı da  silmiş. Adobenin sitesinden tekrar yukledim ama nafile, swf dosyaları açılmıyor, flash üzerine kurulu siteler açılmıyor, youtube da  hiç bir şey izleyemiyorum. Tekrar rekrar sildim yükledim ama nafile. Virus programım karspersky virüsten şüphelenmiyorum. Acaba silinmemiş eski dosyalar olabilirmi diye düşündüm. Ama çare bulamadım .Yeni windows kurmadan bu işten sıyrılabiirmiyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum..

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
MSI M673 NOTEBOOK PC

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 2.0.50727)

aliakat
13-02-2008, 22:29   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

arkadaşım merhaba,
öncelikle microsoft'un sitesinde bulunan Flash Player için Güvenlik Güncelleştirmesini yüklemeni tavsiye ederim.
aşağıdaki adresten yamayı indir eğer bişi değişmezse tekrar konuşuruz.

STeReO
14-02-2008, 18:32   |  #3  
Taze Üye
10 mesaj

Dediğinizi yaptım ama malesef olmadı. İndirdiğim dosyayı yüklemeye çalıştığımda 'Yüklemeyi denediğiniz güncelleme ile Macromedia Flash sürümü eşleşmiyor' uyarısını alıyorum ve yükleyemiyorum..

Papatyasever
14-02-2008, 19:23   |  #4  
Yıllanmış Üye
448 mesaj

Sanırım temmizlik programı flash player'ın bazı dosylarını sildi. Ancak kayıt defteri girişleri ve bazı dll'ler sistemde kaldı. Yeniden kurarken de sistemde kalan bu izler sebebiyle flash player kurumu sorunlu bir şekilde gerçekleşti. Kaldırılması düzgün yapılmayan her program yeniden yükleme esnasında hata ile karşılaşır. Netice itibarı ile sistem flash player'ı görüyor fakat uygulama işlevşel bir durumda olmadığı için flash animasyon ve videoları izleyemiyorsun. Your Uninstaller Pro programı ile Flash player'ı sistemden kaldır ve kalan izleri silmesi için registry mechanic programını kur ve çalıştır. Bilgisayarı restart et ve flash'ı tekrar kur. Umarım sorun hallolur...

STeReO
14-02-2008, 21:47   |  #5  
Taze Üye
10 mesaj

Alkış  Nasıl oldu anlamadım ama olayı hallettim. Dediğiniz programları kurdum ve temizlikleri yapıp flash playerı tekrar yükledim. Ama sorun düzelmedi. Tam umudu kesmişken yedeklerimin arasında macromedia flash player 6 yı gördüm yükledim sorun düzeldi. Yardımlarınız için çok teşekkrüler !!!