flash tabanlı sitem google da görünmüyor

HPQ-User
06-05-2008, 22:30   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

mesutozdinc sormuş:

isimli bir siteyi profesyonel bir site yapan arkadaşla flash ağırlıklı ASP ile yazdık. içerik açısından çok faydalı oldu.matatakları da yazdık. Ne yaptıksa bir türlü google arama motorunda çıkmıyor.kendi ismini yazmamıza rağmen bile çıkmıyor.site yerinide türkticaretten aldık.banlanma olma ihtimali de yok.
SORUNU NASIL ÇÖZERİZ

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Diğer
Sistem Özellikleri:
XP
1GB RAM
80 GB HDD

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14

skrespin
06-05-2008, 22:51   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
261 mesaj

google eklemek icin gerekli basvuruyu yapti iseniz 15 gun icinde google in arama sonuclarinda aktif olacaktir.

ilk sirada cikmasi icin google databaseine siteyi eklerken sadece size ozel kelimeler kullanmalisiniz!

Google nasil kaydedeceginizle ilgili googleda mevcuttur!

Kolay Gelsin!

tovbeettim
06-05-2008, 23:39   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj

google bir casus veritabanı değildir. sen google a paralı olarak reklam ya da veritabanına bir şekilde kayıt yapmadıkça, "keywords" anahtar kelimeler ya da "tag" etiket olarak bir şekilde veri kaydı yapmadıktan sonra sittin sene googleda gözükemez...  şuan, https://www.chip.com.tr/forum/fla ... unmuyor_t56193.html   linki olarak foruma sitenin adını doğru yazsaydın yani, www.diyabetikcocuk.com olarak, chip google a reklam parası ödediğinden, google da arama yaparsan burası ve google a veri kaydı yaptırmış olan site ve forumların linkleri çıkacaktır, karşına...

veya www.google.com/adwords

bu linklerden ya da google veri kaydı vs. bir şekilde veri kaydı yaptırman gerek a.quapark

mstozdinc
07-05-2008, 10:35   |  #4  
Taze Üye
2 mesaj

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.bukadar hızlı cevap beklemiyordum açıkçası; skrepsin ben ilk onda olmak istemiyorum. ben yazıldığında ilk30 dan sonra olmaya da razıyım. www.diyabetikcocuk.com sitesini bi ziyaret edebilirseniz ve incelem fırsatı yaratabilirseniz. siz çok daha iyi bilgiye sahipsiniz tag larıda kaydettiğimizi göreceksiniz.Daha önce deneme için yaptığımız sitelerin hepsi google da çıktı.hatta bu siteyi biz yahoo yada aynı şekilde kayıt yaptık.yine çıkmıyor. darknessacrep in verdiği öneriyi deneyeceğimm umarım olur. beni yönlendirebileceğiniz başka bir yol olursa bilgi verirseniz sevinirim. teşekkür ederim.

skrespin
07-05-2008, 14:12   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
261 mesaj

siten googleda mevcut. www.diyabetikcocuk.com diye aratinca cikiyor.
burdan anladigim kadariyla taglerde sorun var.  biraz daha özel taglerle siteni googleda tanitirsan daha on siralarda cikabilirsin.
diyabetik cocuk icin 1.600.000 kayit buldu. 20 sayfadan sonra sikildim aramayi.
Onun icin kendineze has tagleri ilk siralarda kaydederseniz daha verimli sonuc alacaginizi dusunuyorum!

Kolay Gelsin!

mstozdinc
09-05-2008, 23:13   |  #6  
Taze Üye
2 mesaj

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.sağolun