Merhaba
Sorunum Tam Olarak Şu:
USB Flash Disc üzerinden veya cd üzerinden çalısabilen , bilgisayar açıkken USB den flash ı taktıgımda flash dan calısan xp istiyorum , ayrıca sorunumun detayı
bu sayede hiç bozulmayan , ve sadece istediğim programı yükleyip diğer programları,(örn. media player ) gibi programları eleyip , kaldırmak
Böylelikle xp boyutunu 150 200 mg düşürerek xp yi çakışan programlardan donup kalan zımbırtılardan kurtararak uçan bir xp yapmak istiyorum kendime bana bununla ilgili bilgi verebilirmisniz acaba? şu programla böyle olur yada öyle bişy olmaz.
Ayrıca Chip dergisinin 2006 mart sayısında bunu bulabileceğimi söylediler ama Bulamadım Lütfen Yardımı esirgemeyin
Flash Üzerinden Xp Yüklem-Çalıstırma (Yardım)
Bu mesele geçenlerde tartışıldı. Buradaki en büyük sorun USB veri aktarım hızı. Şimdiki düşük performanslı bilgisayarlara rahmet okutacak donma kilitlenme sorunları yaşarsınız. Hasılı zor. Bu forumdaki bir arkadaşımızın fantezisi idi ama herhalde gerçekleşmedi Vazgeçti sanırım. Buyrun, tartışılmış bir konu:
Ekleme: Yapmış yahu:) Şimdi gördüm ben de. Ama verimli olmaz tabi ki...
arkadasim istersen sen su konuyu arastir. ben birseyler buldum ama o mu emin degilim.
bartpe windows xp
eltahirBu mesele geçenlerde tartışıldı. Buradaki en büyük sorun USB veri aktarım hızı. Şimdiki düşük performanslı bilgisayarlara rahmet okutacak donma kilitlenme sorunları yaşarsınız. Hasılı zor. Bu forumdaki bir arkadaşımızın fantezisi idi ama herhalde gerçekleşmedi Vazgeçti sanırım. Buyrun, tartışılmış bir konu:Yaptım ama Windows değil slax(Linux)...Ekleme: Yapmış yahu:) Şimdi gördüm ben de. Ama verimli olmaz tabi ki...
portable xp işini görebilir ama bazı sınırlamalar ve cd sürücüden cd yardımı ile ve flsh ilede çalışma imkanı var ama bazı kısıtlamalar var işine yararsa "portable xp şeklinde " googleden aratabilirisn (bende var usb) bellekte ben kullanıyorum işimi görüyor çoğu yerde