Merhaba arkadaşlar Flashget 1.84 çok hızlıindirme proğramıimiş
ben pek beceremedim izahıda yok nasıl kullanılacağına dair türkçesi var bende bilen varise görüntülü izah ederse bir zahmet sevinmirim selamlar
FlashGet 1.84
flashget zaten internet tarayıcılara kendini entegre eden bir program. mesela internet explorerda gezerken bir indirme linkinne tıkladığında explorerin varsayılan o yavaş indiricisi değil flashget çıkar karşına. aynı şey firefox için de geçerli. opera için ise bir yama mevcut. eğer flashget çıkmazsa o bağlantıyı kopyalarsın. flasget te "yeni indirme" ye tıklarsan o kopyaladığın bağlantı hazırda bekliyor olacak. son olarak da görünüm/araç çubukları nda "hız" adlı bir düğme var. onu etkinleştirip indirme hızını kendin ayarlayabilirsin.
benden bu kadar. umarım yardımcı olmuşumdur.
flashgetin yaptığı olay şu dileylimk 100mblik bir dosyan var bunu 10 bölüyor 20 şerlik şekilde indirdiği için browserın indirme hıznı geçiyor ayrıca torrnnt gibi dosya indirme işlerinide başka uygulamalara gerek kalmadan başarıyor
Kardeş cevabın için saol nasıl kullanılacağı hakkında bilgi
istemiştim görüntülü olarak selamlar
görüntülü yardım var mı bilmiyorum ama zaten karışık bir program değil.öncelikle view>language>turkish yap türkçe olacaktır.indirmek istediğin bir dosya olduğunda linke tıkla otomatik olarak devreye girecektir. girmediğinde de linki kopyala flashgetten işler>yeni dosya indirme>açılan pencereden url kısmına kopyaladığın linki yapıştır aynı yerden kaç parça halinde indirmek istediğini seç tamama bas.indirme başlayacaktır. ayrıca TheZaMNoSa ek olarak eğer firefox kullanıyorsan firefoxun eklenti sitesinden flashgot adlı eklentiyi indir. böylece program indirirken seçeneklere flashgette otomatik olarak eklenecektir. bunun dışında bilgi almak istediğin bir bilgi varsa yazabilirsin.yardımcı olmaya çalışırız. kolay gelsin
Saolasın h.özgür kardeşim benim istediğimde buydu işte bir kişi foruma bir konu açıyor ise onu bilmediği içindir açıkça
aydınlatmışsın teşekkür ederim eksik olmayın efendim