arkadaşlar pc ye flashget yükledim herşey normal fakat ekranın sağ üsünde şeffaf bir şekilde icon duruyor. programı kapatmak istemiyorum sadace oradaki işaret kalksın. program ingilizce olduğu için pek bişey anlamadım lütfen birisi yardım etsin
flashget :(
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
ben flashget değil ama wellget kullanıyorum o da flashgete yakın bir program eğer bendeki programın ayarlarına benziyorsa ayarları saatin yanındaki simgesine sağ tıklayıp "drop zone" yazan yerdeki tiki kaldır.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
802 mesaj
saol kylie kardeş sorun halloldu...
Banlandı
83 mesaj
ayrıca programı türkceyede cevirebilirsin flashget dosyasını ac üst sol kösede türkce sayfalarda yazarya dosya.düzen.görünüm sende 3. sıkka tıkla langue yazanyere getir cubugu dilide türkce konumuna getir isaretle bu kadar ayrıca o kücük seffaf kutuda bir sey indirirken sana ne kadar kaldıgını gösteriyo bi köseye koysaydın ekranının gayet yardımcı oluyo en azından ac kapa ne kadar dolmus dolmamıs derdinden kurtarırdı seni
Yıllanmış Üye
309 mesaj
ufuk_mertayrıca programı türkceyede cevirebilirsin flashget dosyasını ac üst sol kösede türkce sayfalarda yazarya dosya.düzen.görünüm sende 3. sıkka tıkla langue yazanyere getir cubugu dilide türkce konumuna getir isaretle bu kadar ayrıca o kücük seffaf kutuda bir sey indirirken sana ne kadar kaldıgını gösteriyo bi köseye koysaydın ekranının gayet yardımcı oluyo en azından ac kapa ne kadar dolmus dolmamıs derdinden kurtarırdıEvet ya bu program türkce bende öyle biliyorum.