arkadaşlar flashgetle rapidden dosya indşrmeyi bilen varsa lütfen yazsın
flashgetle rapid den dosya indirme
Rapid Premium hesabınızla , Rapidshare'den giriş yapılır .
Flashget ayarlardan , aynı anda dosya indirme sayısı "Simultaneus downloads" 1 yapılır .
Sonra linkler teker teker , Ekranda sağ üstte bulunan Flashget kutucuğuna atılır .
Ekran kapatılır , bilgisayarın başından kalkılır ...
rapidde premiumlu üye diilsen herhangi bir yazılımla dosya indiremessin
Rapide üye olmadan da programla indirebilirsin cevap veren arkadaşların çoğu araştırmadan yazıyorlar geçen yıl rapidden programla indirme yapamıyordum size bir program önerecem bu program rapid dahil tüm upload sitelerinden dosyaları adeta sömürüyor bunun dışında ne isterseniz müzik resim program farketmiyor hemde programa URL adresini yada linki göstermek gerekmiyor download linkini tıkladığında otomatik olarak indiriyor firefox IE ve diğer tarayıcaların çoğunu destekliyor bu tarayıcıların 4-5 katı hızında indiriyor.Programın türkçe desteği var çok basit kullanışlı 1 yıldır kullanıyorum flashget bunun yanında hiç kalır.
bu adresten indirebilirsiniz ancak program ücretli deneyin farkı göreceksiniz ben eski bir sürümünü kullanıyorum burada crack paylaşmak yasak olduğundan biraz uğraşan arkadaşlar bu programı tam sürüm yapabilirler.
Kolay gelsin.
evet arkadasin dedigi gibi internette ki download canavari dene bilecek vede rapidshare dende rahat rahat indire bilecegin bir program varsa flashgate degil internet download manager dir