kral oyun türü sitelerde çok güzel flash strateji oyunları gördüm fakat bunları indirmek istiyorum böyle bir şey mümkünmü bu siteler sonuçta bu oyunları indirmiyormu?[*<]
flashs strateji ?download?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
275 mesaj
Son Düzenleme: ugpa7 ~ 17 Temmuz 2009 15:22
firefox'un araçlar- sayfa bilgileri altında ortam sekmesine tıkla burada sayfada bulunan öğelerin tamamımı görebilirsin....swf uzantılı mb'ı en yüksek olanı kaydet tuşu ile alabilirsin...sonra ister İE ile ister FF ile çalıştır...
OP Yıllanmış Üye
275 mesaj
firefox'un araçlar- sayfa bilgileri altında ortam sekmesine tıkla burada sayfada bulunan öğelerin tamamımı görebilirsin....swf uzantılı mb'ı en yüksek olanı kaydet tuşu ile alabilirsin...sonra ister İE ile ister FF ile çalıştır...saol ama internet olmadan oynanırmıSon Düzenleme: ugpa7 ~ 17 Temmuz 2009 17:06
internet olmadan oynanır...söylediğim yöntemle swf uzantılı flash dosyasını bilgisayarına indir internet explorer ile birlikte aç... ama bazı oyunlarda xml kodları kullanılmış olabilir ...yani bazı verileri sitenin server'ın dan alıyor olabilir.... o zaman internet bağlantısı şart olur...ama bazıları bağlantı olmadan çalışacaktır denemek lazım .....
OP Yıllanmış Üye
275 mesaj
soal denedim interneti kapayıp hepsi çalıştı süper[*<]