arkadaşlar yeni bi bilgisayar aldım. cd yeri yok. kendi recoverysi var ve gayet güzel şekilde işe yarıyo. kendi dosyalarımı silmeden, windowsu baştan kuruyorum. bu arada 320 gb harddiskim bölümlenmemiş. sadece C var. şimdi benim sorunum su. 64 bit premium 7 yi, 32 bit ultimate yapmak istiyorum. çünkü görev cubugu sık sık donuyo. flastan format atarsam mevcut recovery ne olacak? kuracagım sisteme ait bir yeni bir recovery olurmu ? yani istedigim zaman 32 biti recoveryden kurabilirmiyim(kendi dosyalarım silinmeden)? varmı böyle diskin bir bölümünde temiz bir windows saklayacak program ? şimdiden teşekkürler.
flashtan format atsam recovery gidermi ?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
:) soru güzelde crixus cevap yokki arkadaş :P
Yıllanmış Üye
173 mesaj
Şimdi güzel de bi cevap lazım tabi de ah bir bilsemm :) Ama madem donup duruyor salla giderse gitsin recovery . Senden kıymetli değil ya :)
OP Taze Üye
4 mesaj
şimdi tabiki bizden önemli değil ama söyle de bi durum var. bu icatın cd yeri yok :) recovery kendi dosyalarımı korudugu için, 320 lik diskin tamamını kullanıyom. her defasında flashla format atarsam hepsini biçimlendirecegim için sıkıntı olacak dosyalarım... böyle acayip bişe işte