flim görüntüsü hakkında

cesursavcı
28-07-2012, 13:56   |  #1  
cesursavcı avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,052 mesaj

arkadaşlar artık mkv formatlı ve düşük boyutlu ama görünytüleri süper flimler çıkıyor

bende görüntüsü bozuk flimler var bunalrı mkv gibi yada başka dormata çervirsem görüntüyü hd gibi kaliteli yapabilirmiyim

bide flv mkv gibi dosyaları avi çevirirken total videıo kullanıyorum ama boyıt çok uzun oluyor

görüntüyü bozmadan boyutta oynama az farkal olsada çevirici program biliyormusunuz

feanorking
28-07-2012, 15:27   |  #2  
feanorking avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
1,687 mesaj

yapamazsın. boyut çok uzun oluyor derken büyük oluyor demek istedin yada süre çok uzun oluyor da demek istemiş olabilirsin. öncelikle boyut ne kadar büyükse kalite o derece yüksektir. ikincisi sadece görüntü kalitesiyle bitmiyor iş bende biliyorum matroska video formatı gömülü altyazı ve ses olanağı sunduğu için yüksek kalitede artık çokça kullanılıyor.  ses kalitesini düşürüp boyuttan kazanıyorlar ki bizzat harry potter ölüm yadigarları 2 var bende 720p 4.6 gb başka bir yerde buldum görüntü kalitesi aynı olmasada baya iyi hemde 2 gb boyut. ama ses berbat oluyor. tabi bunu ancak ev sinema sistemin varsa anlayabilirsin ya da kaliteli bas veren bir ses sistemin.  diyorsan ki video dönüştürürken çok zaman alıyor o da işlemcinin ve ekran kartının gücüne bağlı yapacak birşey yok. Aiseesoft Total Media Converter Platinum kullanıyorum ben gayet memnunum çok kaliteli bir program ve ses dosyaları dahil bütün dönüştürme işlerini en iyi şekilde yapıyor. sonuç olarak mkv. çevirmek bir anlam ifade etmez.