arkadaslar foppy surucuye muhtac oldum nedeni ahci-raid denilen zikkim driver floppyden yukleniyor
peki floppy surucusu anakartin neresine baglaniyor yardim ederseniz cok sevinirim///
anakartim asus m3a78-em 780g chipset
arkadaslar foppy surucuye muhtac oldum nedeni ahci-raid denilen zikkim driver floppyden yukleniyor
peki floppy surucusu anakartin neresine baglaniyor yardim ederseniz cok sevinirim///
anakartim asus m3a78-em 780g chipset
OnlyMannhani anakart bilgilerinizi yazarsanız nereye bağlanacağını söyleyebilirdik ama yazmamışsınız. buyrun bilgilerinizi yazın da ona göre takılacak yer var mı yok mu bakalım.anakartimasus m3a78-em 780 g chipset
Disket sürücü şart değil. Sürücüleri cdyede entegre edebilirsiniz, flaşh diskede atabilirsiniz. Sizin o disketin şart olduğu zamanlar usb diskler çıkmadan önceydi.
bir yol khraman hocamın dediği gibi yapılabilir.
başka bir yolda eğer flash diski görebiliyorsa flashdiske kopyalayıp ordan okutabilirsiniz. ancak aşağıdaki adreste gösterilen resimde pek fark edilmiyor ama;
adresinde görülen anakartmıdır?
resme göre solda siyah portlar var tam detayını göremedim ama o port olabilir Flopy şeklinde veya IDE şeklinde yazıyor olabilir. Flopy disket sürücü demektir. Ayrıca verilen bilgiler içerisinde hiç bahsetmemiş disket sürücüden.
Internal I/O Connectors
3 x USB connector (6 ports)
1 x Floppy disk drive connector
1 x IDE connector
1 x COM connector
5 x SATA connectors
1 x 1394
1 x CPU Fan connector
1 x Chassis Fan connector
1 x Power Fan connector
1 x S/PDIF Out Header
1 x LPT connector
Chassis Intrusion connector
CD audio in
24-pin ATX Power connector
4-pin ATX 12V Power connector
System Panel
şeklinde gösterilmiş. VAR takılabilir.
http://ca.asus.com/prog_content/ ... ent.aspx?model=2252 bize gore sol alttaki 2 tane siyah portu diyorsun herhalde onlyman_
bu arada cok tesekkurler sagol ....