Arkadaşlar sitede bulunan FolderAcces adlı klasör şifreleyicisini yükledim.Sabah Belgelerim klasörünü şifreledim güsel çalışıyordu.Ama demin açmak istediğimde açmadı belgelerim klasörünü.Programı kaldırdım tekrar yükledim gene olmuyor.Belgelerime hiçbir şekilde giremiyorum. :((( Nolur yardım edin..
Not:Belgelerime bi şekilde girme yolu varmı
FolderAccess Şifreleme sorunu
bence programı indirdiğin firmanın sitesinde yani bu programı üreten firmanın sitesinden yardım almalısın...Çünkü benim bilfiğim Belgelerim e girme yolları ksıtlıdır..Bu arda hata konusunda bize daha fazla bilgi verisen sevinirim.
peki o programda şifre kaldırma özelliği yok mu?
Programı CHIP ten indirmeniz programı CHIp in ürettiği anlamına gelmez.Öncelikle bunu belrteyim.
Sorununza gelice beğelerim e verdiğiniz şifreyi yine programla kaldırabilirsiniz.Bunu deneyiniz.Nasıl şifre konuluyorsa o şekilde kaldırılabilir..
beni yalnş anladınız ben chip dergisi için bişey demiyorum zaten sadece burdan yüklediğimi ve belki biren biri oldugunu ima etmek istedim. Aynı klasörü programla şifrelemek istediğimde "daha önceden bu klasör şifrelenmiştir" diye bir msj gösteriyor ve şifresini kladıramıyorum.Belgelerime daha doğrusu içindekilere başka türlü girme yolu yokmu
Peki linux live kurup öyle kurtamrma şansım varmı yada hardiski başka makinaya kurup öyle kurtarabilirmiyim?
Linuxla değil de Sabit Diskinizi bir başka makineye takarak bunu halledebilirsiniz sanırım.
Bu arda belgelerim klasöründe umarım önemli bilgilerinizi saklamıyorsunuzdur.
Format atıldığında C sürücüsündeki tüm bilgilerin gittiğini unutmayın.