Merhaba Arkadaşlar,
Bir Tasarımım için bu fontu kullanmam gerekiyor fakat ben bir türlü indirmeyi bulamadım. İsim olarak benim aramalarım sonucunda bana lazım olan fontun isminin bu olduğunu öğrendim.
İsmi; "Newhouse DT Super Condensed Bold" ama font ailesi olarak "Newhouse DT " .zden ricam bu fontun elinde olan arkadaşımız varsa benimle paylaşması. Acil olmazsa gerçekten rahatsız etmezdim ama gerçekten çok önemli. Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Font İstek (Çok Acil Lütfen)
Buradan indirebilirsin sanki.Düşüncen için çok sağol fakat oraya bende daha önce bakmıştım ve yine baktım ordan bişey çıkmıyor
netten başka nerde bulabilirim :) bahoo, mosesun illegal olduğu için açığa çıkacak link ve yöntemlerde teşvik amacı taşır ve hem forum hem de Yasal olarak suçtur. O kadar lazım ise Satın alabilirsin.
Gerçek satış sitesi burası burdan 49 dolar karşılığı istediğini alabilirsin paypal ile.
netten başka nerde bulabilirim :) bahoo, mosesun illegal olduğu için açığa çıkacak link ve yöntemlerde teşvik amacı taşır ve hem forum hem de Yasal olarak suçtur. O kadar lazım ise Satın alabilirsin.Sitenin linki görünmüyor.Gerçek satış sitesi burası burdan 49 dolar karşılığı istediğini alabilirsin paypal ile.