Begüm (Suçu Kendine At)
Gülmekten ölmüştüm ya
Bu da Orjinali
MADCON - Beggin
2008 CLIP OFFICIEL
Düzenleyen arkadaşa teşekkür ederim.
Begüm (Suçu Kendine At)
Gülmekten ölmüştüm ya
Bu da Orjinali
MADCON - Beggin
Düzenleyen arkadaşa teşekkür ederim.
Başka link olsa yada videoyu buraya versen izleyemedim:(
pcwordBaşka link olsa yada videoyu buraya versen izleyemedim:(niye izleyemiyorsun
buraya tıkla https://www.chip.com.tr/forum/You ... acker-2_t68482.html tuncabın mesajında yazanları uygula
Eski sanatçılar böyle popüler olmaya çalışıyor. Bize de eğlence çıkarıyorlar.
Mustafa Topaloğlu'nun Obama'ya yaptığı şarkı mesela.
edit:
pcwordBaşka link olsa yada videoyu buraya versen izleyemedim:(Youtube engelli olsun veya olmasın videoları izleyebiliyoruz. Selçuk İslamoğlu'nun dediğine göre. Engelli olmasıyla alakası yoktur.
Videonun altına linkini de koyarsak daha rahat olur bence.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (51379) ~ 18 Mayıs 2009 04:41
Yok popülerlik değil. Kingo Disco'ya Beggin i söyleyen Madcon adlı grubun üyeleri çıktı. Şarkılarını söylediler. Daha sonra Ferhat Güzel ve Okan Bayülgen'in yardımcılarının hazırladığı bu videoyu gösterdiler. Eğlenceli aslında...
pcword arkadaşımız onu yazarken ben sadece youtube linki halinde koymuştum linkleri. Daha sonra bi arkadaşımız düzelterek video haline getirdi.
Valla ilk okuduğumda video yoktu şimdi gördüm " videoyu buraya versen " diye boşuna yazmadım,yanlız şimdide defalarca kez denememe rağmen video yüklenemedi çıkıyor öf yani öf.
Eurovisiondan sonra Kingo Disco'ya bakıyım dedim. Bir baktım Ferhat Güzel alt yazıda da Madcon'ın çıkacağı yazıyordu. İzleyince çok beğendim şarkıyı acayip makara olmuş. İnternette ertesi gün aradım ama bulamadım. Sağolasın paylaşım için.
Rica Ederim. Aslında For Hot'ı dinledikten sonra orjinali dinlemez olduğumun farkına vardım. Gariptir.
iyide madcon grubuda coverladı bu parçayı :=) 3 versiyonuda ayrı güzel
Raxx36iyide madcon grubuda coverladı bu parçayı :=) 3 versiyonuda ayrı güBak bende bunu bilmiyodum.Ama For Hot kesinlikle güzel