<!--table {mso-displayed-decimal-separator:"\."; mso-displayed-thousand-separator:"\,";}@page {margin:.75in .7in .75in .7in; mso-header-margin:.3in; mso-footer-margin:.3in;}td {padding-top:1px; padding-right:1px; padding-left:1px; mso-ignore:padding; color:black; font-size:11.0pt; font-weight:400; font-style:normal; text-decoration:none; font-family:Calibri, sans-serif; mso-font-charset:0; mso-number-format:General; text-align:general; vertical-align:bottom; border:none; mso-background-source:auto; mso-pattern:auto; mso-protection:locked visible; white-space:nowrap; mso-rotate:0;}-->
Merhaba forex'le yeni tanıştım. Daha önce yapmadığım için pek cesaret edemiyorum açıkçası. O yüzden yönlendirmeniz benim için önemli. Forex gerçekten dışardan bakılınca çok zevkli ve kazançlı görünüyor. Yapan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla böyle en azından. Ben de yaparım dedim ve araştırmaya başladım. Önce hangi aracıyı seçeceğim mesele oldu. Arkadaşa sordum, onunkinin adı İntegral Menkul Şikayet eden ama bu işten çıkmayan çok kişiyi görünce çok da toz pembe olmadığını görüyorum forex dünyasının. Aracı sorucam size ama gördüğüm kadarıyla asıl önemli olan piyasayı iyi okuyabilmek. Kendi görüşlerimle sınırlı kalmamak, firmaların yanlı yönlendirmeleri ile de kafamı karıştırmamak için sıkça forex yorumlarına bakıyorum. Ama forexte bi yorum diğer yorumu tutmayabiliyor. Aynı kullanıcı için hem de! O yüzden nasıl bir yaklaşım izliyorsunuz, hamle almanın zamanı şimdidir kararını nasıl veriyorsunuz bilmek isterim. Forexte kullanıcıların farkında olmadan izlediği sabit adımlar da var. Bunları da bilmem gerekir. Örneğin her sabah ilk neye bakar, neye sevinir, neye üzülür, ne fırsattır, ne forex kullanıcısının dostudur bilebilmem gerek. Yani sadede gelecek olursak müşterisine müşteri gibi davranabilen bir aracı önerisine, iyi deneyimlere ve kapsamlı bir veri akışına ihtiyacım var. Her önerinizi dikkate alacağım.
Forex hakkında soru
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj