Format Atamıyorum."Dosya perc2.sys bozuk" Diyor.

dexser
22-01-2010, 13:55   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj

Olayı en baştan anlatıyorum.Bilgisayarda NOD32 yüklüydü ve pc virüs doluydu sürekli virüs trojan pencereleri çıkıyordu.Bende NOD32 yi silip İnternet Security 2010 yükledim.İnternet Security güncellemelerini yaptı ve arkasından güncellemelerin aktif olabilmesi için bilgisayarı yeniden başlat dedi tamam dedim.Ve bilgisayar bir daha açılmadı.Bilgisayar tam açılacakken sürekli mavi ekran çıkıyor ve reset atıyor.Mavi ekranda 0X00000050 (0XF0E85F4 , 0X000000 , 0X8050C811 , 0X00000002) bu şekilde yazıyor.Fakat okumaya zaman kalmadan hemen reset atıyor.Bilgisayara güvenli moddan da girilmiyor.Yine mavi ekran çıkıp reset atıyor.Windows xp Cdsini takip onarma işlemi yapmak istiyorum sonra da önemli dosyaları cd ye yazıcam ve bilgisayara format atıcam.Fakat cdyi takıyorum windows kur dolduktan sonra "Dosya perc2.sys bozuk." Çıkış için bir tuşa basın diyor.Bu bilgisayarı nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum.Bu yazıyı diğer bilgisayardan yazıyorum.Msnden de ulaşabilirsiniz [email=anilozde15@hotmail.com]anilozde15@hotmail.com[/email]
 Bilgisayar laptop ve bilgisayar hala açılmıyor güvenli modlar dahil.

xp cdsi bozuk olabilir mi?Birisi internetten indir cdye yazdır dedi ama başkasıda öyle olmaz dedi.Yoksa korsan xp cdsi alıcam.

Son Düzenleme: dexser ~ 22 Ocak 2010 16:12
HActeX
22-01-2010, 14:01   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,275 mesaj

CD bozuk

Roadrunnner
22-01-2010, 14:15   |  #3  
Yıllanmış Üye
694 mesaj

harici hdd kutusu bulup verilerini öyle yedekle sonra da farklı bi cd ile format at hactex arkadaşın dediği gibi cd bozuk olabilir

dexser
22-01-2010, 15:53   |  #4  
OP Yeni Üye
25 mesaj

Evet cd bozukmuş başka xp cdsini taktım dosya bozuk demedi.Fakat taktığım xp home editiondu bende yüklü olan profesyoneldi.Ama yinede onarım yaptı.Yaptı yapmasına ama yine sorun düzelmedi.Tam açılıyordu masaüstü geldi ama masaüstünde hiçbişe gözükmedi.ctrl+alt+delete yaptım msnconfig den başlangıç programlarının bazılarını kapattım.Yeniden başlattım bu sefer tekrar başa döndü masaüstü gelmeden mavi ekran çıkıyor tekrar.Yine onarım yapıcam bu sefer diğer başlangıç promgramlarınıda kaldırıcam.Artık düzelmezse ne bok yiycem bilmiyorum.

dexser
22-01-2010, 16:16   |  #5  
OP Yeni Üye
25 mesaj
Alıntı: Roadrunnner  
harici hdd kutusu bulup verilerini öyle yedekle sonra da farklı bi cd ile format at hactex arkadaşın dediği gibi cd bozuk

Harici hdd kutusu nedir bilgisayar açılmıyor ona nası atıcam dosyalarımı.