Olayı en baştan anlatıyorum.Bilgisayarda NOD32 yüklüydü ve pc virüs doluydu sürekli virüs trojan pencereleri çıkıyordu.Bende NOD32 yi silip İnternet Security 2010 yükledim.İnternet Security güncellemelerini yaptı ve arkasından güncellemelerin aktif olabilmesi için bilgisayarı yeniden başlat dedi tamam dedim.Ve bilgisayar bir daha açılmadı.Bilgisayar tam açılacakken sürekli mavi ekran çıkıyor ve reset atıyor.Mavi ekranda 0X00000050 (0XF0E85F4 , 0X000000 , 0X8050C811 , 0X00000002) bu şekilde yazıyor.Fakat okumaya zaman kalmadan hemen reset atıyor.Bilgisayara güvenli moddan da girilmiyor.Yine mavi ekran çıkıp reset atıyor.Windows xp Cdsini takip onarma işlemi yapmak istiyorum sonra da önemli dosyaları cd ye yazıcam ve bilgisayara format atıcam.Fakat cdyi takıyorum windows kur dolduktan sonra "Dosya perc2.sys bozuk." Çıkış için bir tuşa basın diyor.Bu bilgisayarı nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum.Bu yazıyı diğer bilgisayardan yazıyorum.Msnden de ulaşabilirsiniz [email=anilozde15@hotmail.com]anilozde15@hotmail.com[/email]
Bilgisayar laptop ve bilgisayar hala açılmıyor güvenli modlar dahil.
xp cdsi bozuk olabilir mi?Birisi internetten indir cdye yazdır dedi ama başkasıda öyle olmaz dedi.Yoksa korsan xp cdsi alıcam.