arkadaşlar merak etttiğim bir şey var .bilgisayarıma ilk formatımı atacağım ve herşeyi anladım.ancak tek sorun bu 25 haneli ürün anahtarı yeri.orda hiç bir şey yazmadan direk geçebiliyormuyuz? yoksa illa doğru bir anahtar girmelimiyiz.anahtarı girmeden pc normal işlevini görürmü.cevaplarınız bekliyorum.bu arada eğer konuyu yanlış yere açtıysam mazur görün yeni üyeyim.
Format Atarken 25 haneli kod sorunu
cracklı windows larda istemiyebilir ama normal bir windows sa ister
windows home editon kuracam.Fakat nasıl bir key girmem lazım.yani bunu nerden bulabilriim.Daha önce girilmiş bir şey olurmu_?
bende vista ultimate var mesela cd key fln istemiyo ama xp de var onda istiyo yani crack içinde yüklüyse istemez ama istediği vakit girmek zorundasın :) öyle bi deneme sürümü gibi bişeye geçmiyo yani yazmadan xD
ya peki internette bir sürü keyler var.fakat sanıyorum hepside kullanılmış.kullanılmış key olsa nolur?.deneme sürümü gibi bişeye geçermi?.yani orjinal ürün avantajı uyarısı versede olur.
ya peki internette bir sürü keyler var.fakat sanıyorum hepside kullanılmış.kullanılmış key olsa nolur?.deneme sürümü gibi bişeye geçermi?.yani orjinal ürün avantajı uyarısı versede olur.
ya peki internette bir sürü keyler var.fakat sanıyorum hepside kullanılmış.kullanılmış key olsa nolur?.deneme sürümü gibi bişeye geçermi?.yani orjinal ürün avantajı uyarısı versede olur.sorduğunu soru illegal bir işlemdir..yani chip sitesi bu konularda cvp alıcağınız bir site değildir..
bilgisayarınızı aldığınızda xp ya da vista kurulu bir sistem elinize geçer..ve onun kurtarma cd ve ya dvd si ..sizin kasanızın yanında ufak bir sisteminizin keyi bulunduğu yapıştırma vardır..o yapıştırmadaki cd keyi paylaşırsanız başkalarıyla sizin de cd keyiniz bir süre sonra iptal olur ve işinize yaramaz..
xp de format atarken mecbur olarak girmek zorundasınız bu cd keyi
vista da format atarken mecbur değilsiniz..format atarken cd keyinizi sorduğu yer de bir tik olması gerekiyor ve o tiki işaretledikten sonra format işlemine devam edebilirsiniz..masaüstü geldiğinde ise 30 gün yasal olarak kullanabiliyorsunuz..ve istersenizde istediğiniz zaman cd keyi girebiliyorsunuz..
arkadaşlarımızın dediği xp cd leri kesinlikle yasal değildir ve illegal dir..onların kullandığı işletim sisteminde virüs olma ihtimali 100 de 90 dır..şimdi ben bunları dedikten sonra arkadaşlarımız ''hayır virüs yok,en iyi virüs programı olan kaspersky ile tarattım ve virüs bulmadı dicek''..işte bunun da cvbı şu : bu işletim sistemi cd lerini yapanlar virüsü öle bir yapıyorlar ki o sisteme kurulan antivirüs programları bu virüsü göremiyor..
benim size önerim : sisteminiz xp yi kaldırıyorsa windows 7 yi indirin ve kurun....işlemciniz 64biti destekliyorsa 64 bit windows 7 yi indirip dvd nize 8 veya 16 x hızında yazdırıp format atınız..indirdiğiniz yer illegal değilse , microsoftun sitesinden indiriyorsanız size serial verilecek ve 03,03,2010 tarihine kadar yasal olarak kullanabilirsiniz..
başka sorunuz varsa flood yapmadan sorabilirsiniz...