slm arkadaşlar,
format atrken ilk önce sabit bir disk takılı değil diyor. onu hallettim sonra iastor.sys hatası veriyordu onu da hallettim ama şimdi de siyah bi ekranda exception yazısı çıktı. bu sefer halledemedim. bi yardımcı olur musunuz?
format atarken exception yazısı çıkması
Exception ama ne exception'ı (istisnası) yani? Hata tam olarak nedir? Ayrıca büyük ihtimal yükleme ortamınız sorunlu.
Mustafa@PCYa ramleriniz arızalı yada cd de problem var.aynen katılıyorum.Ramlerinizi teker teker deneyin
Xp cd sini değiştirin.
farklıbir cd ile deneyin. olmazsa geçici bir cd veya dvd sürücüsü temin edip deneyin.
tamam saolun. yanıtlar için teşekkür ederim deniyeceğim
iyi forumlar...
dediğiniz gibi başta orjinal format cd si çalışmadı. nlt yapdım hata verdi. bozuk derken tekrar orjinal cd yi taktım bu sefer düzeldi. formatı çok şükür attım. şimdi ise ilk başlarda eskisinden hızlıydı ama bazı programlar yükledim ve de yavaşladı. bu normal mi yoksa formattan sonra hızını artıracak ayarlar yapılabilir mi?
driverlere bakacaktım ama bilgisayrımın öZelliklerine girince hedef bul çıkıyor. eskiden böyle olmazdı. başka bi yerden aygıt yönetcisi-donanım (soru işareiti olann yerlere) girebilir miyim?
everesti yükledim. işime yaradı. saolun.
birkez daha yardım ettiniz. bilenle bilmeyen arasındaki fark işte:D