format atarken mavi ekran geliyor

lycnn_
04-02-2009, 10:30   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
74 mesaj

en başta özür diliyorum konuyuu nere açacağımı bilemedim.ben sorunum bence asus laptop var xp kurarmaya başladığımızda herseferınde harddisk bolme yerıne gelmeden pc mavi ekran veriyo.bu mavi ekran nedendir? ve bende kurtarma cd si ile tekrar vistaya dondum.fakat vista bu sefere ingilizce oldu bunu nasıl türkçe yaparım teşekkürler...

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 04 Şubat 2009 11:51
elsad
05-02-2009, 22:39   |  #2  
Üye
71 mesaj

ARKADAS SEN GALIBA ULKE SEC OLAN YERDE YANLIS YPMSIN
BUNU BILGISAYAR ACILAN ZAMAN F9 BASARAK FORMAT ET YINE UC TANE SECIM SIKKI GELECEK KARSINA ORADAN TURKIYE SEC BAKALIM DUZELECEKMI?

tuncay_geronimo
05-02-2009, 23:07   |  #3  
Yıllanmış Üye
192 mesaj

şimdi sana öncelille şunu söylim pc de bir geri yükleme birimi var muhtemelen lisanslı windows buradadır lisans bilgileri de var burada paragon 9 boot disk ile silersin ama sorumluluk sana ait lisansın gidebilir. xp primary partition bulamadığı için verir o hatayı. yani tüm partitionları silmen gerek yeniden böümlemen lazim.. kurtarma cd sinde de dil seçimi olması lazim en başta.. wistaya devam bootta cdrw çncelikli yap sonya kurtar türkçe olur

marosarap
08-02-2009, 17:30   |  #4  
marosarap avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj

xp yükleyeceksen biostan sata yı ide yap bazı modellerde achi yazar sendeki achiyse onuda ide yap.