arkadaşlar tam format atarken donuyo diyemem. çünkü mesela cd yi takıyorum , bios tan cd-rom u seçiyorum kurmaya başlıycam , ilk başta siyah ekranda insalling windows falan diyo o yükleniyor. daha sonra hani Dil , klavye falan seçiyoruz orda donuyo. maus falan da gelmiyo , TAB ile falan da hareket edemiyorum nasıl format atacagım ?
Format Atarken Pc Donuyor : lütfen yardım
Tam olarak kaç dakika bekliyorsun o ekranda ?
valla kaç dakika değil yani o windows installing olduktan sonra , dil , klavye yerine gelince hiç bir şey yapamadım yani ne maus geldi ne tab işledi. yarım saaten fazla bekledim belki gelir falan diye ama gelmeyince reset e bastım normal açtım pc yi
USB bellek ile atabiliyorsan bir dene anakartın destekliyorsa tabi.
Donanım değişikliği yaptınız mı ? Ayrıca usb bellekten kurmayı deneyin yada dd değiştirip deneyin. Bir diğer nokta bilgisayara bağlı harici donanımları söküp format atın.
Aynı hatanın tıpa tıp aynısı bendede oluyor format cd si denedim usbden atmayı denedim hatta pc açıkken yani windowstayken kurmayı denedim klavye düzenininizi seçim kısmında pc donup kalıyor ne klavye nede maus çalışıyom capslookun ışıkları bile yanmıyor laptopun kendi klavyesi lütfen bi çözüm yolu bulun arkadaşlar
Harddiskten kaynaklanıyor olabilir, kontrol etmenizde fayda vardır.