Arkdaslar DVD RW ımda Problem Vardı O Problemı Duzelttım Format Atmak Istedım Bılgısayarım a İlk Once Formata Gırdı Instal Now Yaptım C yi Formatladım Sonra Yuklemeye Basladı En Usttekını Yukledı 2. Ye Gectı Orda Hata Aldım % 0 Da Iken Sonra Cd Yı Cıkarttım Ama Formatladıgım Icın Windows U Ne Yazıkkı Bılgısayar Acılmadı Press ctrl alt del Restart Yazısı Cıktı Hep Sonra Baska Cd Taktım Yine Olmadı 2 Cd ıle Denedım 2 Sındede Soyle Bır Hata Aldım A Required CD/DVD Drive Device Driver İs Missing. If you Have a Driver Floppy Disk CD,Dvd,Or Usb Flash Drive,Please İnsert İt Now.
Note: If The Windows İnstallation Media İs İn The CD/DVD Drive You Can Safetın y Remove İt For This Step.
Cıkan Yazı Bu Arkdaslar Problem Dvd Rw Dan Galıba Onun Icın Sıze Dwd Rw Ile Yasadıgım Poblem Icın Actıgım Konu nun Lınkınıde Buraya Koyuyorum Burdan Bakarsanız Belkı Bır Bag Kurabılırsınız https://www.chip.com.tr/forum/dvd ... umuyor_t128538.html
Bu Arada Arkdaslar Konunun Burada Acılmaması Gerektıgını Bılıyorum Forumda Nerde Acabılcegım Hkkında Bır Bolum Goremedım(Yada Farketmedım) Kusura Bakmayın Arkadaslar Buraya Actıgım Icın Konuyu .