SELAM ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM YENİDEN YAZILABİLİR DVD YE FORMAT ATTIM VERİLERİM İÇİNDE VARDI TEKRAR NASIL KURTARIRIM TEŞEKKÜRLER not:sonradan herhangi bir işlem yapmadım.
format atılmış dvd veri kurtarma
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
281 mesaj
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
bir çok program denedim ama hepsi hdd için dvd kurtarma yok isobusterde varmı?
Kapalı Hesap
281 mesaj
OP Taze Üye
7 mesaj
sadece hızlı format attım dvd üzerinde hala yakma çizgiside gorünüyor
Kapalı Hesap
281 mesaj
sadece hızlı format attım dvd üzerinde hala yakma çizgiside gorünüo zaman farklı programlar deneyin yavaş format yani fiziksel silme bile yapsanız geri dönüş mümkündür
sonuçta bunu yapan insan bunu fiziksel silmeyi kodlayan insan tersine döndürmeyi geriye almayıda sağlar
yani çok çok önemli bilgilerse veri kurtarma merkezleri var
unutmayın veri kaybolmaz gerekli yatırım sağlandığında kurtarılır zaten kainatta hiçbirşey kaybolmaz dönüşür
senin dvd 010101 ile yazılıysa öyle kodlanmışsa sende onu 000000 ile doldurup program üzerinden kodladıysan bu programı yazan tersine döndürmeyide bilir
çok çok önemli bilgilerse ne kadar program varsa deneyin olmassa da yine kurtarılır fakat bu çook çook pahalıya patlar
Taze Üye
2 mesaj
DVD OLMUYOR BUNDA KARDEŞRE-Yazma DVD veri depolamak etmeyiniz. Sen yeniden olamazdı DVD, veri kaydedebilirsiniz. Dvd den veri kaybı olsaydı, onlar geri gelmeyecek. Yani doğru depolama aygıtları seçmeniz gerekir. Sen gerçekten bir kardeşim gerekirse bu tür yesterdata gibi kayıp dosyalar, veri kurtarma yazılımı, hakkında panik (http://www.yesterdata.net/), çok mükemmel olmak istemiyorum
Üye
61 mesaj
Veri kurtarma konusunda kendimize güveniyoruz. Veri kaybı yaşadığınız medyalardan veri kurtarma işlemlerini laboratuvar ortamında profesyonel olarak yapıyoruz. Daha fazla bilgi için 0312 431 01 44 Acil 0533 607 43 45 http://www.ankaraverikurtarma.com/