format atım ve ekran kartı internet yok!!!
- 1
- 2
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
92 mesaj
sürücüsü yüklü ama açık değilmiş :D key ne olacak peki 361 gün yabana mıolurmu öyle sey yabana gitmes.yasal olarak aldiysanis ,aktivlestirme codu vardir elinde
onu yinden ver ,yada interneten dogru ,mail yoluyla aldiysanis ,lisensinisi de kaybetiysenis ,
kaspersky sitesinden yeni key alabiliyorsunus ,kapersky i satin aldiginiza dahil bilgilerinizi maile yoluyorsunus ,size yeni key yoluyorlar,ama kaspersky türkce olarak sitede destek veriyormu ,
ondan emin deyilim ,cünkü ben almanca olarak keyimi yinden yolamislardi ,türkce sitesi yoksa ,mecburen ingilizce bilen biriyle mail yazip yolamanis lazim ,
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
92 mesaj
edi_67 sağol dostum halloldu tesekkürne mutlu bana sana yardimci olabildiysem
her format atiginda burdan artik güncel ekrankarti sürücünü indire bilirsin
ögrendin artik nasil olsa ,ha birde 3 ayda bir bak yeni sürücü cikmismi diye
cünkü yeni sürücülerle daha iyi oyunlarda prfomans alabilirsin
ama herzamanda ise yaramas
olurmu öyle sey yabana gitmes.yasal olarak aldiysanis ,aktivlestirme codu vardir elindesaolasın desene uğraşacan bi raz daha bakayım peki saol
onu yinden ver ,yada interneten dogru ,mail yoluyla aldiysanis ,lisensinisi de kaybetiysenis ,
kaspersky sitesinden yeni key alabiliyorsunus ,kapersky i satin aldiginiza dahil bilgilerinizi maile yoluyorsunus ,size yeni key yoluyorlar,ama kaspersky türkce olarak sitede destek veriyormu ,
ondan emin deyilim ,cünkü ben almanca olarak keyimi yinden yolamislardi ,türkce sitesi yoksa ,mecburen ingilizce bilen biriyle mail yazip yolamanis lazim ,
- 1
- 2