resim de pek görülmüyor ama display adapters de standart vga graphics adapter diyo ki bnm geforce gt 240m var ve other devices de de ethernet controller, netvork controller, sm bus controller yazıyo haliyle kablosuz int bağlanamadım ve ekran hd si çalışmıyor normal olarak nsl halledecem lütfen yardım edin
format atım ve ekran kartı internet yok!!!
- 1
- 2
çünkü sürücülerin yüklü değil.anakartının marka ve modeline göre internetten indir sürücüleri ve tek tek kur.anakartının marka modelini ve ekran kartının marka modelini veya bilgisayarının marka modelini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
çünkü sürücülerin yüklü değil.anakartının marka ve modeline göre internetten indir sürücüleri ve tek tek kur.anakartının marka modelini ve ekran kartının marka modelini veya bilgisayarının marka modelini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.ekran kartı geforce gt 240m
kablosuz internet:ralink rt2790 802.11n 1t/2r minicard wireless adapter, broadcom netlink bcm5784m gigabit ethernet controllerSon Düzenleme: evolution35 ~ 07 Kasım 2009 18:44
Bilgisayarınızla verilen kurtarma DVD'si yok muydu? Siz neyle formatladınız, Windows'u nasıl aktifleştirdiniz?
O sürücüleri Packard Bell sitesinden modelinizi bularak veya konuda anlatıldığı şekilde bulabilirsiniz:
https://www.chip.com.tr/forum/don ... -bulun_t122401.html
Neden bağlanamıyorsunuz? Kablosuz alıcı mı açılmıyor? Modemi mi görmüyor? Şifre girişinde mi sorun var?
Modemin kablosuz vericisi açık mı peki?
Bir yerlerde hata yapıyorsunuz demek ki ama ben tespit edemedim nerede hata yaptığınızı.
arkadalsar bende gecen hafta pc ye format attım bende oyun oynıyamıyorum bilgisayarda siyah ekran yanıp sönüyor ne yapmam lazım acaba formatdan önce böyle olmuyodu
ekran kartım nvdıa geforce 7300 le 1024 mb
aceba diz üstünde wlan dümesi mi var benimkinde var masela kapatinmi dügmeyi ,aglari göstermiyor,varsa orayi bi kontrol edin, yada tek sürücüleri ,yükledi ,belki yazilimini da yüklemek ister
wirles lan in ismi,ne, atherosmu ,realtekmi,yada intel mi ,en güncel olanini bulalim ,indir yinden yükle belki böyle yardimci olabiliris,tabiki daha probleminis varsa wirles lan la
besikt-ask arkadasimiz icin,senin ekrankarti sürücüsünde problem olabilir bu linden en son ekrankarti sürücüsü mevcut
buraya girin ekran kartinizi secin sonra download yapin ,sonra setupla yükleyin ,problem cözülecektir
http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk
geforce 7 serie yi secin sonra windowsunusu secin sonra SEARCH tikla download ok dir
Nasıl çözüldü? Sorun neymiş?
- 1
- 2