nuri21 sormuş:
benim sorunum çok çetrefilli :( 2 gün önce bilgisayarım birden ağırlaştı windows'u açarken bile çok yavaşladı sürekli donuyor ve kendi kendine resetliyordu. nod 32 eski sürümüm vardı (3.0) virüs bulaştığını düşündüm tarama yapmak istedim tararken resetliyordu. nod 32 yi kaldırmak istedim kaldırmadı dosya hatalıymış. zorla kaldırma programlarından birini denedim kaldırdım. panda 2011 yükledim aynı sorunu bundada yaptı. windowsu onarmayı denedim xp cd si ile o olayda başarısız. format atayım dedim. xp cd sini taktım xp kur dedim bilgisayar kapanıp açıldı. sistemde burda xp zaten kurulu biçimlendirip tekrar kurun gibi bişeyler çıktı biçimlendir dedim. NTFS olarak biçimlendirip NTSF olarak kurdum format olayı bitti ama sorun devam ediyor acaba format atarken yanlış bişeymi yaptım? format sonrası dolu olan C sürcüsü boşalmıştı. sonra baktım buda olmuyor scandisk yaptım 2 saate yakın sürdü ( bunu yapmadan önce gerekli tüm programlarımı anakart ekran kartı vs yükledim) ve halen sorunum devam etmekte lütfen yardım edin...
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
intel core duo 2.0 ghz
kingston 1 gb DDR2 ram
asus mx wifi anakart
ati radeon x1550 ekran kartı(512 paylaşımsız)
samsung harddisk 160 gb
3 yıllık bir bilgisayar ve ilk kez format yiyor...
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)