Merhaba;
Öncelikle laptop satın aldıktan bir yıl sonra çok fazla ısınmaya başladı ve yandaki fan koruyucuları ısınmadan dolayı kırıldı. Bu süreden sonra bir yıl daha idare ettim ancak garanti süresi bittikten sonra bilgisayar feci kasmaya başladı önceden format atıyordum orjinal olmayan windows 7 cd si ile 2 yıl içerinde iki yada üç kez format attım ancak iki yıl sonra bilgisayar önlenemeyecek şekilde kasmaya başladı bir format daha attım son formatımdan sonra bilgisayar her hangi bir sorunda elimde kalacak gibi gözüküyordu ve öyle oldu bilgisayara game booster yüklemek istemiştim yükleme ekranında sorun çıkardı ve bu işlemi sonlandırdım bundan sonra bilgisayarda hiç bir oyun açılmadı ve tarayıcıma ya da sürücülerin içine girerken uzun süre bekliyor yada girmiyordu. Format attıktan sonra düzelcek umuduyla tekrar format attım ancak format atarken bile 2 saat sürdü tekrar windows 7 yüklendi ancak pc hala çok fazla kasıyordu ve öncekinden daha beterdi. Orjinal windows 7 cd sini yükledim ancak sorun hala devam ediyor pc fena kasıyor tekrar format atmaya çalışıyorum ancak şuan format bile atamıyorum sürücüler silinmiyor ve format ekranında bile pc çok fazla kasıyor. Şuan çıkmaza girdim hatta pc nin fanını açtım ve tertemiz yaptım ancak dediğim gibi şuan format bile atılmıyor. Lütfen bana yardımcı olun , Teşekkür ederim.
Pc Özellikleri: Casper Nirvana NB 15'6
İşletim Sistemi : Windows 7
Sistem Özellikleri:
Intel core i7 640M
2.80 GHZ
8 GB DDR3
640 GB Hafıza
Nvidia Geforce 420 m Optimus 2 GB ekran kartı