format attım int.'ebağlanmıyor(acilll bekliyorum)

deadly_saw000
04-08-2008, 19:22   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
487 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

mrb arkadaşlar.ben pc'ye yeni format attım.gerekli programları yükledim(ekran kartı ses kartı vs.).fakat şimdi internete bağlanmıyor.modemin cd'sinden setup a tıkladığımda yüklemeye hazırlanıyor diyor ve hazırlanma bitine şöyle bir hata veriyor:
"Askey ADSLRouter USB driver has been installed.Please remove the USB driver from the Conrol Panel's Add/Remove programs.
ayrıca şunuda söyleyeyim modem kablosunu takına oradaki yanan iki ışık yanmıyor...

çözüm önerilerinizi dört gözle bekliyorumDil çıkarıyor

NOT:şu an evimde değilim.doğal olarak modemimde yanımda yok başka bi modemden bağlanmaya çalışıyorum...

Aykut_26
04-08-2008, 19:46   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
258 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

Modeminizin driverini internetten indirmeyi deneyin

muhammedtumbul
04-08-2008, 20:12   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
75 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

USB lerle ilgili bi hata vermiş ya..

Bilgisayarım\Yönet\Aygıt Yöneticisi\Evrensel seri yol denetleyicisi menüsüne gir orada USB kurulu değil ise sarı renk soru  işareti vardır. Oraya bi bak. Öyleyse yeniden kurmayı dene.

dostca
04-08-2008, 21:09   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
175 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

PC ye format atınca modem ayarları silinmez yeni kurduğunuza göre Ethernat kartını tanımışmı aygıt yöneticisinde Diğer aygıt bilgisi varmı bunlara bakın.USB den bağlanıyorsanız modemle verilen CD ile tanıtınız ışıkların yanmaması modem ayarlarında sorun olduğunu düşündürüyor tam emin değilim.
Modeminizde sorun varsayarsak kitapcığından bakarak login yapıp kullanıcı adı ve şifreyi tekrar girerek save yapınız modemi resalt yaparak tekrar deneyiniz.
Pc nizde sorun olmadığından eminseniz ve ttnet abonesi iseniz 4440375 size yardımcı olur demiyorum olabilir diyorum.

deadly_saw000
05-08-2008, 15:48   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
487 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

sorun çözüldü.ethernet kartını tanıtmayı unutmuşum;)

önerileriniz için teşekkürler...