Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma format attım w7 den xp yaptım.ama bılgısayarın drıverlerı yok ınternete baglanamıyorum ınternet drıverını nerden bulabılırım casper marka bılgısayar casperın sıtesınde yok.Lınk atabılırsenız sevnrm.
Format Attım İnternet Drıverı Yok
Bende daha bugün format attım dirverda sotrun yaşadım ama şükür çözdüm kaçar mı benden ;)
Eğer herşeyi deneyip son uç bulamadıysan
Aygıt yöneticisinden tanınmayan aygıtın üzerine gel sağ tıkla ve özellikler de. Ayrıntılar sekmesine gel aşağıdaki listeden "donanım kimlikleri" seç en başatakıne sağ tık yapıp kopyala
sonraki adım www.devid.info adresıne git. orda boş bölüme kopyaladığın kimliği yapıştır ve ara
çıkan driverdan sistemıne uygun olanı ındırebılırsın.
Yada marka model ver biz bakalım :P
Ben şimdi format attım programları yüklüyorum :)
formatı bilemem nasıl atarsınız herkezin kendine göre bir çözümü vardır ama benim önereceğim çözüm köklü çözüm olacaktır. internet üzerinden " driver pack 12.0 " sürümünü ediniyorsun ve bu yazılım sayesinde bir daha kıolay kolay sürücü sorunu yaşamıyorsun en rahatı bu.
Ben chıp ın verdiği dvd deki ekran kartı sürücünü yükledim bana yetti.Geri kalanlar program zaten anakartım windows 7 de drivere gerek duymuyor.
driver genius professional edition dısındakı bütün driver programları cöp. driver genius u indir tarat driverleri program indirmiyor ama nette tarat bnen öle yapıyoprum tavsiye ederim driver hakkında herseyi soyluyor kopyala yapıstı yap
aynısı bendede oldu kardeş ya modemin cdsinden yapıcaksın onu yada cobra driver pack diye bi progrram var pcnin bütün eksiklerini tarayıp hallediyo onlardan birisiyle halledersiniz inş