pc me format attı ve c deki verileri d ye atmış d deki verilerimide silinmiş.yeni windowsuda c ye kurmuş şuanda c ve d de iki tarftada windows dosyaları var ben d deki giden verilerimi nasıl kurtarabilirim lütfen acil bir şekilde yardım ederseniz sevinirim.R-studio PC INSPECTOR ve Restorer2000 bu 3 programlada uğraşıyorum ama bi türlü dosyalarıma ulaşamadım acil bir şekilde dosyalarımı kurtarmam gerek.
Format attım ve verilerim gitti
restorer2000 ile en sonunda klasörleri buldum ama pc ye geri yükleme yapmıyor yapsada 100 dosyadan bikaçını alıyor mpg leri hiç almıyor bulduğum klasörlerimi geri nasıl yükleyebilirim lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
recuva adlı bedava programı kullan yanlız kurtarma yapacagın HDD kurma programı..
Ne yazık ki ücretsiz ve kolay çalışan bir program yok dosya kurtarımları için. Sadece tam sürümlerini edinme imkanınız varsa Acronis Partition Recovery ve GetDataBack adlı programları önerebilirim ben de. Acronis ile partisyonlarınızı tamamen eski haline getirebilir, GetDataBack ile de kurtarılabilecek durumdaki tüm dosyalarınızı tek tek geri alabilirsiniz. Ücretsiz alternatifleri olsa da bu yazılımların, işlerini bu iki yazılım kadar başarıyla gerçekleştiremeyebiliyorlar. Program sitelerinde veri kurtarma şeklinde bir arama yaparsanız sanıyorum deneme/yanılma yöntemiyle kurtarabileceğiniz kadar dosyayı geri alabilirsiniz bulacağınız alternatif yazılımlarla.
!!! Arkadaşlarımızın dedikleri gibi yanlız, sağlıklı bir veri kurtarma işlemi için, kullanacağınız araç ne olursa olsun, hasarlı sabit sürücüye herhangi bir yeni veri yazmamanız büyük önem arz ediyor !!!
zaten tamamı olmasada önemli değil ama klsörün biri varki fevkalade önem arzediyor.o klasörde wmv formatında videolar var klasörü geri yükle dediğimde sadece klasörü alıyor ama içi boş bi şekilde videoların boyutu yüksek olduğundan dolayımı acaba geri yükleme yapmıyor.
yazılımın tam sürüm olup olmadığını bilmiyorum, bahsetmemişsin; ancak dosyaların boyutu problem yaratmaması gerekir. BU tip yazılımlar genelde dosyanın durumu için: POOR, GOOD, NOT BAD yani fena değil gibi ibarelerle dosyanın durumunu belirtir. POOR olan bir dosyadan hayır gelmez artık, ancak boş klasörünü alırsın misal.
arkadaşlar bende yeni format attım.. c deki resim ve müziklerimi nasıl kurtarabilirim İşletim Sistemim Vista Ultimate.... saygılar...
Dream_arkadaşlar bende yeni format attım.. c deki resim ve müziklerimi nasıl kurtarabilirim İşletim Sistemim Vista Ultimate.... saygılar...Düşünmene bile gerek yok dostum.Elveda demelisin.
selam arkadaşlar bende geçende bir c ve d ye format attım
ama hdd d sürücüsüne veri yazdım peki yazdığım halde kurtarma imkanım varmı yinede bir umut varmı ?
neyseki başka bilgisayara yedeklemiştim yedeklemem yinede eski data olsada çok işime yaradı