"onu da geçtim cd nin türkçe ingilizce olup olmadığı açıklama yapmışın öyle bi dosya yok i386da "
olmak zorunda
çünkü format sırasında F8 ile EULA antlaşmasını kabul etmez isen, kurulum işlemine geçemezsin
Şimdi o dosyayı "I386" klasöründe arayalım
"I386" klasörünü açalım ve dosyayı arayalım
Arama sonuçlarına bakalım
.................
"verdiğin linke girdi nero da ki dediği yeri bulamadım hadi o yeri sen cvp olarak yazdın diyelim şimdi onları doldurduktan sonra kayıtlı klasörümü tıklıcam açıklama yokki delircem"
İlk defa yapacağın için zor gelmesi doğal
O zaman yöntemin zorluk seviyesine 2 basamak düşürüp, daha kolayını veriyim
.....................................................
Nero Burning ROM u calistiralim
Boot edebilir bir CD istedigimize göre, Nerodaki "Make Bootable CD" i secelim (üstteki resim) sonrasinda acilan Pencereden Boot sekmesi altinda image File yi isaretleyelim ve Neroya Image datamizin yerini gösterelim daha sonra Enable Expert Settings e tik koyalim Kind of Emulation a : No Emulation diyelim ,Number of Loaded sectors a 4 rakamini girdigimize de emin olalim.(yandaki resim)
Fakat Takibeden ayarlari yapmis olmaniz cok önemli , birkez daha kontrol ediniz:
1.Expert Mod a tik koymus olmaniz
2.Kind of Emulation un : No Emulation olmasi.
3.Load segment of sectors : 07C0
4.Number of Loaded sectors : 4
Sonrasinda New butonuna tiklayalim. SimdiNero nun o alisik oldugumuz Explorer-Penceresinden
Yazdiracagimiz datalarin hepsini secelim. ("XP_Slip" icindeki herseyi) ama Dosyanin kendisini secmeyin Simdi CD yi yazdirabiliriz.
.................................
Yöntem alıntıdır
Notlar:
- "Boot sekmesi altinda image File yi isaretleyelim ve Neroya Image datamizin yerini gösterelim" Burada yapman gereken ilk mesajımda verdiğim "Microsoft Corporation.img" dosyasını göstermendir
- "XP_Slip" diye adı geçen kırılan CD'den kopyaladığın XP CD dosyaların olduğu klasördür
- CD'ye yazdırma hızı olarak "4X"ı seçelim
"en sonunda delircem kafayı yedim bi cd yapcaz :S"
Pes etmek yok :D