Lenovo G570 Aldım
İçin 'den Format Cd 'Si Çıkmadı !
Lenovo G570 alan VARSA yazabilir İçinden Neler Çıktı
iÇİME Şüpe Düştü
Dizüstünün ARKASINDA Cd kEY : Yazıyor
Buna Göre Format Cd si OLması Gerekmezmi ?
Lenovo G570 Aldım
İçin 'den Format Cd 'Si Çıkmadı !
Lenovo G570 alan VARSA yazabilir İçinden Neler Çıktı
iÇİME Şüpe Düştü
Dizüstünün ARKASINDA Cd kEY : Yazıyor
Buna Göre Format Cd si OLması Gerekmezmi ?
İşletim Sistemi Yüklemedigi Durumlar 'da Bilgisayarın Gücü Kapalıyken Lenovo
- OneKey Rescue Sistemine Girmek Ve Yedekleme Durumuna Geri Getirmeyi
- İçin Bu Tuşa Basın.
*OneKey Sistem Kurulmuşsa.
Kitabın da Yazılanlar Bu Hiçbir Şey Annmadım !!!
Arkadaşım
konuya biraz daha açıklık getirelim.
OEM lisansı, System Builder (sistem toplayıcısı) lisansıyla bu konuda özdeştir. İşletim sistemine teknik destek vermek Microsoft'un değil, OEM firmasının yükümlülüğüdür.OEM lisans, bilgisayar üreticisi olan firmalara, imal ettikleri yeni bilgisayarlarla birlikte, önceden yüklenmesi için sunulmaktadır.
Bilgisayarın içerisine OEM lisans kapsamında alınan ürüne ait kurulum yapılmış olmalıdır. Son kullanıcıya kurulumu tekrar yapabilmesi için ihtiyacı olan yükleme DVD / CD si sunulmalı yada bilgisayar diskinin bir kısmında recovery partition (kurtarma bölümü) oluşturularak sistem dosyaları kopyalanmalıdır.
- Özellikle marka üretileri kanalında sistemlerin farklı yapılandırılmalarından dolayı, her bilgisayarın kendi OEM lisans Cdsi yada kendi kurulum dosyası ile kurulması tavsiye edilir.
- Satın alınan ürüne ait faturanın ve EULA (son kullanıcı lisans sözleşmesi) nın kullanıcıya teslim edilmesi gerekir.
- OEM lisanslama modelinde satın alınan yazılımlar yalnızca etkinleştirme işlemi geçirdikleri bilgisayar üzerinde kullanılabilirler, kaldırılıp başka bir makineye taşıma işlemi yapılamaz.
Peki Nasıl Yapacam Kurtarma Olayını ? Diyelim
Dizüstü Çöktü Format Nasıl Atcam veya Nasıl oluşturacam Dvd 'ye ?