format cd'si

HPQ-User
23-05-2008, 01:21   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

hüsamettin sormuş:
merhaba arkadaşlar ben bilgisayarcıdan kopya windows xp format cd 'si aldım bu cd yi nasıl orjinale çevirebilirim bana
forum daki arkadaşlar internet üzerinden bunu yapabilirsin dediler ama ben nasıl yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız
sevinirim biraz yazarak anlatırsanız sevinirim

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
windows xp

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

Banned
23-05-2008, 01:52   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Araştırma yapmanıza gerek yok. O cd ile bilgisayarınızı kurun, güncellemeleri yapın, microsoft size ssteminizi nasıl orjinal yapacağınız bilgisini verir.Yada siz microsoftu beklemeyin kendinize orjinal windows alın. Hem cd si hemde key no size özel orjinal olacaktır.Ha siz diyorsanız ki bu cd ile kuracağım sistemi nasıl microsofta yutturup orjinalmiş gibi kullanırım yöntemi nedir.O vakit yanlış yerdesiniz çünkü; Hem chıp illegal paylaşım yapılan bir site değil, hemde internette bu işi en ince detayına kadar anlatan o kadar çok site varki onlara denk gelmeden nasıl chıp geldiniz hayret.

Lutfen bununla ilgili konu açmayı bırakıp nette araştırma yapın.

Son Düzenleme: khramn ~ 23 Mayıs 2008 01:53
serkanaslan
23-05-2008, 02:12   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
228 mesaj

arkadaşım internette orjinale çevirme keyleri var bir sürü hemde acaba key değiştirsem xp orjinale dönermi bazılarıda yazmış ki bu keyi format atarken girdiğinizde xp nin artık orjinal olacaktır diye yazmışlar hemde keyini yazmışlar magical jelly bean keyfinder programını açınca xp nin keyini değiştire gir dedi oradan bu azdığım keyi gir yaz dedi sence bu doğrumu

serkanaslan
23-05-2008, 11:29   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
228 mesaj

sen bana ne demen istediğini ben anladım senin cevabına ihtiyacım yok ytturma falan böyle bir yardım olmaz kardeşim ben sana sorun sordum uzmazsın ve yardımcı olmak zorundasın