winamp mı e nasıl olduğunu da arzetseniz
nsa zaten winamp a ait bir uzantı bunu da hatırlatayım
Haydi kolay gelsin...
winamp mı e nasıl olduğunu da arzetseniz
nsa zaten winamp a ait bir uzantı bunu da hatırlatayım
Haydi kolay gelsin...
destina0104 nick'li arkadaşın yazdığı dökümanlarda yazıyordu okudum gibi geliyor bana..
hala alternatif arıyorsan "AV Music Morpher" var. chip cdlerinde bulabilirsin. ayrıca şarkıları kesip yapıştıra biliyorsun birbirine istediğin yerden.
olum siz bu siteyi tapuladınızmı çalışmıyonuz mu siz?ne yiyip ne içiyonuz.elvisçiim işler nası müşteriler geliyomu hiç müşteri bağladın mı?
olum siz bu siteyi tapuladınızmı çalışmıyonuz mu siz?ne yiyip ne içiyonuz.elvisçiim işler nası müşteriler geliyomu hiç müşteri bağladın mı?
alıntı:
Gönderen : xelef1Merhaba sevgili arkadaşlar.internetteyken realplayer ile dinlediğim sesleri(yanılmıyorsam ram)çevrimdışı nasıl dinleyebilirim veya mp3 'e nasıl dönüştürebilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Dostum Real Audio 'yu MP3 'e çevirmek,Track formatını MP3 'e çevirmeye benzemez.Yani kalite inanılmaz düşer.Çevirdikten sonra iyi bir Sound Process programı (tavsiyem Sound Forge)ile kalitesini arttırman lazım.Sana tavsiye edebileceğim program Boilsoft 'un "RM to MP3 Convertor" programı.Ben kullanıyorum.Ama dedim ya kalite çok düşüyor.Çevirdikten sonra Sound Forge ile ancak adam gibi dinlenebilir hale getiriyorum.
bişi soracam arkadaşlar bu program benzeri ve daha kaliteli mp3 yapan bi program varmı bildiginiz..!
free mp3 workshop programinin isine yara yacagini dusunuyorum ben memnun kaldim
dbpower amp converter kullanabilirsin.ilk yüklemede mp3 dönüştüren seçeneğin deneme sürümü olduğunu söylüyo.orda mp3 süz tam sürümü seç ve sonra mp3 codec i yükle o zaman mp3 dönüştürme yapılabiliyor.ben uzun süredir kullanıyorum çok güzel bir program valla
merhaba arkadaşlar
benim sorunum AAC formatından MP3 formatına nasıl çevirebilirim.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
http://www.hemenpaylas.com/download/1219702/switch.exe.html
dosyayı ben yükledim herhangi ibr spy falan yok merak etme.
bu adresteki program kurulum dosyasını indirdikten sonra iki kere tıkla ve açılan programı kullan geri kalanları yüklemene gerek yok.
çevrim: "add file(s)" seçeneğinden şarkını, "output folder" seçeneğinden kaydedeceğin yeri, "output format" seçeneğinden ise formatı seçip yukarıdaki convert tuşuna bas. "encoder settings" seçeneğinden de format ayarlarını yapabilirsin.
1 kere uyguladıktan sonra çok hızlı bir şekilde yaparsın çok basit...
dbPowerAmp die bi program var
hem uzanti cevirio hem de music player görevi görüo
selam arkadaşlar,ben bukonu ile ilgileniyorum ama amatörüm,benimde bir eski müziksetim var cd-player çarşıdan aldığım cdleri okuyor ama benim yaktığım cdleri okumuyor,tüm okuduklarımı bir toparlarsak indirdiğim mp3leri önce bir converter ile wava çevirmem gerekiyor sonrada neroda veya musicmatchta auio cd olarak yakmam gerekiyor zira benim player mp3 okumuyor peki yakma hızını kaç olarak seçmem gerekiyor?bunlardan başka yapmam veya dikkat etmem gereken başka noktalarda varmı?Ben birkaç sefer mp3leri audio cd olarak yaktım ama set okumadı inşallh doğru anlamışımdır eksik varsa yardımcı olursanız sevinirim.
garanti olması için 40x olarak seç.ben 52x ile yazmıştım ama bazı şarkılarda sorun çıktı.hatta daha garanti olsun diyosan 32x bile yapabilirsin.ama maksimum 40x.
slm.arkadaşlar yine ben olduolacak wav,ogg,wma ve kodekler hakkındada biraz bilgi verirseniz benim gibi amatörler birşeyler öğrenir,teşekkürler.
Arkadaşlar en iyisi bana göre NERO 7 :)