Müzik dosyalarının formatlarını çevirebileceğim bir freeware var mı? Kullanışlı bir çevirici varsa muhakkak edinmem gerekiyor.
Format Çevirme
- 1
- 2
hangi formatlara çevireceksin onuda bilebilseydik??
CDEX kullanabilirsin.
http://cdexos.sourceforge.net
ac3 formatlı 5+1 desteği olan mp3 leri nerden bulabilirim ya da mp3 formatındakileri 5+1 de çalacak şekilde dönüştüren program var mı?
mp3 ler sadece stereo dur. joint stereo ile 5.1 simule edebilirler fakat mp3 standardının 5.1 ses destegi yoktur.
AAC (advanced audio codec) 5+1 ses cıkıs destegine sahiptir.
CD-EX programı ile mp3 leri wav yapıp gene icinde olan encoder ile AAC formatına cevirebilirsiniz.
ben "neoaudio" kullanıyorum memnunum
Sana EasCD yi öneriyorum o kadar kullanışlı bir program ki.Sen bile inanamayacaksın.İstediğin programları formatlayabilirsiniz.
mp4 (aac plus) tan mp3 mp3pro veya wma'ya çevirme yapabileceğim bir program var mı?nero da denedim mp3ü süresi bitti falan dedi
arkadaslar bu onerdiginiz programlari nasil kullanabiliriz acemi oldugumuzdan kullanmasini bilmiyoruz tamam adres veriyorsunuz indirdik diyelim bu programlari nasil kullanilacagini adim adim anlatan web sayfalari var mi varsa bu adresleri bildirin sevinirim winzip winapm mp 3 yapma cevirme her turlu programi anlatan web sayfalari demek istiyorum
easy cd-da axtractor kullanıyorum ben, çok profesyonel gerçekten.Yaklaşık 10 tan falan formatı birbirine dönüştürebiliyorsun.Tabi ücretli bunu da bil.
bende kullanmaya başladım çok mükemmel bir program...
Kolay Gelsin..
elimde mpc formatinda bir soundtrack var. bunu bir turlu mp3 e ceviremedim. yardimlarinizi bekliyorum...
Merhaba sevgili arkadaşlar.internetteyken realplayer ile dinlediğim sesleri(yanılmıyorsam ram)çevrimdışı nasıl dinleyebilirim veya mp3 'e nasıl dönüştürebilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
bir linkini bulabilirsen sağ tıklayıp farklı kaydet
yoksa real player içinden dene ööle kaydetmeyi fazla uğraşma
alıntı:
Gönderen : xelef1Merhaba sevgili arkadaşlar.internetteyken realplayer ile dinlediğim sesleri(yanılmıyorsam rm)çevrimdışı nasıl dinleyebilirim veya mp3 'e nasıl dönüştürebilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.İSTEDİĞİMİ BULDUM.İSTEYEN İÇİN:1:All Sound Recorder 2:All Audio Recorder 3:Super Mp3 Recorder Professional
Umarım işinizi göreceklerdir...
sevgiyle...
All Converter veya Nero 6.0'ı kullanabilirsin. Kullanımlarının ne kadar basit olduğunu programları çalıştırınca göreceksin.Başarılar...
nero dene 6. sürümünü çok güzel her şeyi mix bile yapabiliyorsun
walla en iisi easy cd-da extractor çok kullanılışlı ve rahat program istediğin herşeyi yapıon ve bütün formatlara sahip ayrıca
arkadaşlar, ablamın müzik seti eski model ve mp3 destekli değil. ben de winamp ile pc mdeki mp3 leri önce .wave ye cevirdim sonra neroaudio ile ses dosyalarını oluşturdum. müzik setine takım, başarılı olmuşum. şarkılar çalmaya başladı ama bir hışırtı var ve sesi bastıracak kadar fazla. sorun ne olabilir? cd kalitesinden kaynaklanıyor olabilir mi? teşekkürler herkese.
arkadaşlar merhaba benimde ses formatlarıyla ilgili bir sorunum var.Araştırmalarıma rağmen bulamadım.cvh ,cvs ses formatlarını mp3 veya waw uzantılarına nasıl çevirebilirim.Konu canımı bayağı bir sıktı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
- 1
- 2