Arkadaşllar dün diğer bilgisayarımın C bölümüne format attım fakat d bölümündeki yedek dosyalar da silinmiş.Ama D bölümünü 40gb dolu gösteriyor.Yardımcı olur musunuz?
Quick format attım. Arama yaptım ama sonuç pek bulamadım.
Format geri alma
alper3333 bilgisayarına daha yeni format atmış. Üzerine veri yazsa da bilgisayar verileri önce boş alanlara kaydeder. Burada bütün diskin tamamı doldurulmamış. Kurtarma programları da bu açıklardan faydalanarak "kurtarma" görevini yerine getiriyor. panda34'ün ifade ettiği gibi eğer disklerde hiç veri kurtarma işlemi yapılamayacaksa o zaman kurtarma programları niçin üretiliyor.
Tekrar ediyorum; benim de diskimi formatladıktan sonra, üzerine bir de işletim sistemi kurduktan sonra verilerimin bir çoğunu sonradan kurtardım.
O zaman 250gb harddisk alalım 2 kere yazalım 500 gb lık olsun nasıl mantıklı mı ?Bu açıdan bakınca fazlasıyla mantıksız geliyor ama veri kurtarma programlarının full sürümleriyle bazen izleyip shift+del kombinasyonuyla sildiğiniz ya da biçimlendirdiğiniz diskte bulunan pek çok veri geri geliyor. Hiç kayıpsız değil elbet, bozulmuş olarak geri dönen de çok fazla dosya oluyor ama sıfırdan iyidir bu sonuçta.eğer kaybettiğiniz verilen format attığınız diskte olsaydı çok fazla bir şey beklemeyin derdim ama d sürücüsünde diyorsunuz, o zaman böyle bir program kullanabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar ;
Benim de sorunum şu geçtiğimiz gün arkadaşımdan ödünç aldığım bilgisayarı geri vermeden önce Windovs CD si ile formatladım.
Ancak outlok2007 kullanıyordum ben gmail,outlok gibi ben silmeden sunucudan silinmeyeceğini düşündüğüm için yedek almadım fakat daha sonra maillerime ulaşamaz oldum, önce hosting sunucumun yetkilisi ile görüştüm siteyi geri yükledi ama kurtarılan mail olmadı bugün microsoft e-destek i denedim oradan bir yetkili outlok sunucudan siler dosyaları genelde, yedek almalıydınız dedi.
Nasıl ulaşabileceğim sorusuna ise yazılımlar ile bel ki ancak normal sistem ile imkansız dedi.
O bilgisayarda ulaşmayı tek istediğim şey outloktaki maillerim.
Şu an ne yapmam gerekiyor?
Merhaba arkadaşlar ;aeseus DATA recovery indir kurtarılcak dosya türlerinde postanın bildiğim kadarıyla .pst formatlarını aramasını söyle veya orda mail ile ilgili sayfalar diye yazar ingilizce.Sonra arama yapıp bittiğinde kurtarabildiğini kurtarırsın.Benim de sorunum şu geçtiğimiz gün arkadaşımdan ödünç aldığım bilgisayarı geri vermeden önce Windovs CD si ile formatladım.
Ancak outlok2007 kullanıyordum ben gmail,outlok gibi ben silmeden sunucudan silinmeyeceğini düşündüğüm için yedek almadım fakat daha sonra maillerime ulaşamaz oldum, önce hosting sunucumun yetkilisi ile görüştüm siteyi geri yükledi ama kurtarılan mail olmadı bugün microsoft e-destek i denedim oradan bir yetkili outlok sunucudan siler dosyaları genelde, yedek almalıydınız dedi.
Nasıl ulaşabileceğim sorusuna ise yazılımlar ile bel ki ancak normal sistem ile imkansız dedi.
O bilgisayarda ulaşmayı tek istediğim şey outloktaki maillerim.
Şu an ne yapmam gerekiyor?