Öncelikle bilgisayarı yeni kullanan bir kullanıcı olduğumu belirtmeliyim. Forumda sürekli karşılaştığımız "format atma" nın nasıl yapılacağını anlatır mısınız?
Format hakkında
Evet boot form çıkyor. Bundan sonraki bölümleri kısaca anlatırsanız çok sevinirim
Benim merak ettiğim şu: "Format atma" denilen şey belgeleri kurtarma anlamına mı geliyor. Eğer öyle ise sistemi CD ile yükleyince yepyeni bir sistem çıkıyor karşımıza. Eski belgelerimizi nasıl kurtaracağız?
eski belgeleri diğer xp deki istediğiniz şeyleri masaüstünde alon kısayolları kısacası herşeyi hardiskinize atın .attıktan sonrada diğer xp ye geçip onları alın ve karşınıza yepyeni bir windows çıksın.bide formatlamak belgeleri kurtarmak anlamına gelmiyor arkadaşım.
bide arkadaşım bilgisayarı restar edip te yapyığımız formatın şu anda adımlarını hatırlamıyorum.eğer adımlarını bilsem sana yardım edebilirdim.bide arkadaşım sen herhangi bir arama motorundan bu konuyu araştır.bilemediğin yerler varsa burda yaz biz sana yardım ederiz.
sofra da benimde tuzum olsun
(()
Paylaşımiçin teşekkürler BOOMFUNKMCS.
turksoftwarene şekilde arıyorsan hepsi çıkıyor karşına; format atmayı sana anlatırız, önemli değil. Ama biz anlatarak zaman kaybedeceğimize hazır olanları neden kullanmayasın ki? Hem de arkadaşların dediği gibi resimli, güzel güzel anlatan siteler de var.
elvis32Zaten bu konuya birkaç gün önce de çözüm bulmuştuk, hatta linki ben kendim vermiştim. Bu konuyu açmadan önce araştırmamamın sebebi : bu kadar ayrıntılı şekilde hazır resimlerin ve flashların olabileceğini tahmin etmemiş olmamdan kaynaklanıyor sanırım. Yine de ilgin için teşekkür ederim.turksoftwarene şekilde arıyorsan hepsi çıkıyor karşına; format atmayı sana anlatırız, önemli değil. Ama biz anlatarak zaman kaybedeceğimize hazır olanları neden kullanmayasın ki? Hem de arkadaşların dediği gibi resimli, güzel güzel anlatan siteler de var.