Arkadaşlar Format Atmanın İncelikleri Varmı ?Bilgisayarcıların kurduğu Windows Daha Dayanılşı Oluyo Mesela Daha Hızlı Çalışıyo.İpuçları var Mı Benim Kurduğum Windows 2 hafta dayanmıyo yavaşlıyo Çöküyo Yardım Edin Öğretenlerin Kuluolucam Resmen Temiz bi Forrmat Atıcamda.</
Format İncelikleri
format atmanın ipucu,inceliği falan olmaz sadece sistemi kurduktan sonra sağlam olanı nasıl koruman gerektiğini bilmen gerekir
arkadaş vista home basic kullanıyorSon Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 18 Mayıs 2010 16:32
Xp Kurcam Ayrıca Nasıl İnceliği Olmaz Bi Bilgisayarcının Kurduğu Vistayı 1 sene Kullandım Sonra Format Attım Böle Sorunlar Yaşadım Bilgisayarcı Varmı Yardım edecek<
Yardım Eden Yok mu Lütfen
Xp Kurcam Ayrıca Nasıl İnceliği Olmaz Bi Bilgisayarcının Kurduğu Vistayı 1 sene Kullandım Sonra Format Attım Böle Sorunlar Yaşadım Bilgisayarcı Varmı Yardım edecek<
incelikten kastın nedir ne istiyorsun;temiz format atmanın inceliği değil bir yolu vardır.Windows setup ne derse onu yapacaksın.Sadece format atarken hdd bölümleme ve veya birleştirme olayı biraz kafa karıştırabilir ama o da kolaydır.
Ben vista'yı 3 senedir kullanıyorum daha birşey olmadı;xp gibi değil mesela xp herşeyden nem kapar ağırlaşır,dandik autorun virüsleri xp'ye daha çok etki eder
Vista daha güvenlidir.Bu da xp'den yapısal olarak biraz farklı olmasıdır.Bazı klasör yolları bile değişiktir.Xp için yazılmış basit virüsler bu yolları bile bulamaz.
Bilgisayarcıların çoğu,bilgisayarın harddiskini ile siler dosyalar kopyalanmaya başlayınca bilgisayarı kendi haline bırakıp gider öğle yemeği yer sigarasını çayını içer gelir.Geldiğinde Bilgisayar onu bekliyor olur diğer işlemleri halledip 10 dakikada işi bitirir.Asıl sonrası yani sağlam sistemi korumak önemlidir.
(Hele markalı bir bilgisayarın katılımsız cd/dvd'si gelmişse önüne,formatı başlatır gider,geldiğinde bilgisayar hazırdır)Devredilen bir şirketin 6 katlı asansörsüz binasında,tek başıma aynı anda 27 bilgisayara format atıp 3 saatte anahtar teslim bitirdiğimi hatırlıyorum.Bu şekilde ve halde kimse müşterinin bilgisayarına incelik yapmayı düşünemez ama hepsi de sağlam ve tüm işleri yapılmış olarak teslim edilir.
(İstersen bitirmeden işyerine dön işler birikir ertesi gün gece 12'ye kadar çalışırsın)Ama bilgisayarını mahalle başında sinek avlayıp iş bekleyen "profesyonel formatçılar"a veriyorsan(birisi öyle yazmıştı cama profesyonel format atılır diye)onlar senin bilgisayarına 3-4 kişiyle baya bi özenip bi incelik yapabilirler.
AL SANA İNCELİK İŞTE!...
Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 18 Mayıs 2010 18:50
sen kasayı bana getir ben format atıp çok güzel incelikler yaparım şaka yaptım ciddi sanma ama
herkes kasasını bana getiriyor incelik yaptığım için