arkadaslr format sonrası adsl yuklenir mi? sahsen ben yuklemiyorum arkadlarım ise format sonrası adsl cd sini takıp yuklmen gerek diyor ama ben yuklemiyorum bana inanmıyorlar siz cvap verinde cevaplarınızı gösterreyim
format sonrası adsl yuklenirmi
adsl benim bildiğim yüklenmeyen birşey?????????????modem olmasın????????modem driveri
nasıl yüklenmez yaa..markası modeli nedir modeminin??
modemin markası us.robotics walla 2 gün önce format attım yuklemedim direk giriyorum hepde öle yapıyorum önceden inca modemim vardı ondada yuklme yapmıyordum
olabilir yaa ben yanlış anlamışım ben hiç yüklenmiyor internetin de açılmıyor sanmıştım...bizim komşudada öyle olmuştu..bi ara modemleri değiştik cd yi vermeden bi baktım nete giriyorlar...bu daha çok bilgisayarın uysal olmasına bağlı
Usb modem leri Yüklemeden giremezsiniz.Ethernet üzerinden bağlanıyorsan VE ethernet kartını pc otomatik tanıdıysa girersin.
sah1nUsb modem leri Yüklemeden giremezsiniz.Ethernet üzerinden bağlanıyorsan VE ethernet kartını pc otomatik tanıdıysa girersin.Katılıyorum..
sah1nUsb modem leri Yüklemeden giremezsiniz.Ethernet üzerinden bağlanıyorsan VE ethernet kartını pc otomatik tanıdıysa girersin.noktayı koymusun
bence modemin cd sini 1 kere tanıtıktan sonra format ta atıktan sonra tanıtmaya gerek yok ha modeminimi değiştirdin veya başka bi modemimi kulanacaksın bencde tanıtman lazım mesela benim pc deki modemi 1 kere taıtım sonra pc ye format atım atıktan sonra calıştı ama ben adsl bilgilerimi değiştirince ttnetin bi sayfası cıkıyordu modeminizde hata var vs. şeyler oniçn yeniden yuklemem gerekti
robot x:) modemler etherneten bağlıysa direk çalışır