ccleaner varken başka programa gerek yok...
işte ben buna çok gülerim:)
bak yukarıda ne diyorum:)
uzun deneyimlerim sonrası..
Bak o zaman sana şöyle söyliyeyim,CCleaner ın yanına bir de TempFile Cieaner ı kur.İlk önce CCleaner ile
genel temizliğini yap bitir.Sonra arkasından Temp i Advanced Modda (nasıl olacağı yukarıda var,aslında çok basit Adv.butonuna tıklayıp bir kaç tik işareti daha koyuyorsun hepsi o kadar)çalıştır ve sonuca bak.Bak bakalım senin CCleanerın ne kadarını başarabilmiş ? Ben Temp den önce WinUtilities i daha sonra Window Washer i çalıştırıyorum güya temizlik yapıyorlar.Temp en son bunlardan sonra hala bir kaç MB.lık artık pislik çöp bulabiliyor.Onun için ''Siz hala mı CCleaner kullanıyorsunuz?'' derken boş konuşmuyoruz.
Üstelik CC bazen sistem dosyalarınıda götürüyor,hadi ondan sonra format gelsin.Vakti zamanı gelip ,artık görevini tamamlayan araç\programları tarihdeki yerlerine gönderme becerisini gösterin.Boşu boşuna kör değneğini beller gibi direnmenin bir anlamı yok.Bu sadece Sizin tecrübesizliğinizi,cahilliğinizi ortaya koyar o kadar:) Yukarıda bahsettiğim testi yapmadan ve sonuçlarını benimle paylaşmadan , benim bu mesajıma aptalca cevaplar da ltf.yazmayın.Çünkü bu sefer daha ileri gider kara cahillikle suçlarım.Önce test sonra yorum.Yani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak yok.
http://doctus.org/showthread.php ... ht=TempFile+Cleaner